Anasayfa /  Foto Galeri

İstanbul'da bir patlama daha! Sebebi...

İstanbul Güngören'de 6 katlı bir apartmanın 4. katında patlama meydana geldi. Doğalgaz sıkışması sonucu meydana geldiği belirtilen patlama sonucu 1'i ağır 4 kişi yaralandı. Patlama nedeniyle mahallede panik yaşanırken, çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

İstanbul'da bir patlama daha! Sebebi... - Sayfa 1

Olay, akşam saatlerinde İstanbul Güngören Akıncılar Mahallesi Horhor Sokak'ta bulunan bir apartmanda meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, 6 katlı bir binanın 4. katında bulunan dairede, doğalgaz sıkışması sonucu patlama yaşandı. Patlamanın etkisiyle mahallede panik yaşanırken daireden de alevler yükselmeye başladı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

İstanbul'da bir patlama daha! Sebebi... - Sayfa 2

Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alarak vatandaşları uzaklaştırırken, itfaiye ekipleri çıkan yangına müdahale ederek içerde mahsur kalan vatandaşları kurtardı. Olayda biri çocuk evde kalan toplam 4 kişi yaralandı.

İstanbul'da bir patlama daha! Sebebi... - Sayfa 3

Yaralılar yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. İtfaiye erleri yaralanan bir kadını taşıyarak ambulansa teslim etti. Yaşanan bu olay sonrası mahalle sakinleri de evlerinden çıkarak sokakta toplandı.