Anasayfa /  Foto Galeri

İstanbul'da 1 milyon kişiye maske ve kolonya dağıtımı başladı!

Erdoğan'ın açıkladığı koronavirüs salgını tedbirleri doğrultusunda, içerisinde kolonya ve beş maskenin yer aldığı hediye paketleri, 65 yaş ve üzeri vatandaşlara dağıtılmaya başlandı.

İstanbul'da 1 milyon kişiye maske ve kolonya dağıtımı başladı! - Sayfa 1

Pilot bölge olarak belirlenen İstanbul'daki 1 milyon 150 bin kişiye ulaştırılacak Cumhurbaşkanlığı paketlerinin tanıtımı, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya'nın katılımıyla paketleme işlemlerinin yapıldığı Gebze'deki CEVA Lojistik Gebze 3 Operasyon Merkezinde gerçekleştirildi.

İstanbul'da 1 milyon kişiye maske ve kolonya dağıtımı başladı! - Sayfa 2

Yerlikaya, koronavirüs salgınıyla topyekun mücadelenin kararlılıkla devam ettiğini bildirdi.

Salgının yayılma ve bulaşma riskini azaltmak için 3 kural olduğunu hatırlatan Yerlikaya, Hepimiz ezberledik ama tekrar edelim: Bir, evde kalmak, iki hijyene özen göstermek, üç sosyal izolasyon. Kurallara daha fazla dikkat edeceğiz. Zorunlu olmadıkça asla ama asla evden çıkmayacağız. Biz, bu virüsü eninde sonunda yeneceğiz. dedi.

İstanbul'da 1 milyon kişiye maske ve kolonya dağıtımı başladı! - Sayfa 3

Koronavirüsle mücadele kapsamında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 65 yaş ve üzerindeki vatandaşlara ücretsiz kolonya ve maske dağıtılacağını açıkladığını hatırlatan Yerlikaya, Paketler hazırlandı. Bu paketlerde 5 maske ve kolonya bulunuyor. Dünyada maske savaşları yaşanırken, Türkiye sosyal devlet olmanın ne demek olduğunu bir kez daha gösteriyor. Tüm dünyaya örnek oluyoruz. ifadelerini kullandı.

İstanbul'da 1 milyon kişiye maske ve kolonya dağıtımı başladı! - Sayfa 4

İlgili tüm sektör temsilcilerinin sorumluluk anlayışıyla katkı verdiği çalışma kapsamında kolonya yapımında gerekli olan hammadde, Konya Şeker, Türk Şeker ve Mey firmalarından temin edildi.