Anasayfa /  Hava durumu

İstanbul'a ne zaman kar yağacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü İstanbul'da başlayan kar yağışı hakkında açıklama yaptı. İstanbul'da kar yağacak mı? soruları yanıt buldu. Yapılan açıklamada İstanbul'a kar yağacak tarih de açıkladı. İşte Meteoroloji tarafından değişikliğe gidilen bilgilendirmenin detayları.

Abone ol
Abone ol 29 Ocak 2021 12:34

Milyonların merak ettiği "İstanbul'a kar yağacak mı?" sorusu cevap buldu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü İstanbul'a kar yağacak tarihi duyurdu. Peki İstanbul'a ne zaman kar yağacak?

İSTANBUL İÇİN TAHMİN DEĞİŞTİ

İstanbul'da sabah başlayan kar yağışının ardından öğle saatleri için de uyarı yapılmıştı. Meteoroloji'den yapılan açıklamada hava sıcaklığının 10 derece kadar düşebileceği ve kar yağışının şiddetini artıracağı belirtilmişti.

.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada değişikliklerin yer alması dikkat çekti.

İSTANBUL'A NE ZAMAN KAR YAĞACAK?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 28 Ocak Perşembe günü İstanbul'da beklenen karla karışık yağmur tahmini son değerlendirmelere göre değişti. Karşı karışık yağmur bekleyen Meteoroloji, yarın İstanbul'da kar yağışı beklediğini duyurdu.

Doğuda şiddetli lodos sürerken, batı kesimler soğuk havanın etkisine giriyor ve kar başlıyor. Gece kar iç kesimlere kadar ilerleyecek.

 

Yorumlar