Anasayfa /  Güncel

İstanbul'da D-100 kapandı! Pendik, Kartal, Maltepe göle döndü!

İSTANBUL Pendik, Kartal ve Tuzla'da kuvvetli yağış etkili oluyor. Yoğun bir şekilde etkili olan yağmarla yollar göle dönerken D-100'de trafik durdu. İtfaiye yollardaki su birikintisini müdahale ediyor.

Abone ol
Abone ol 12 Haziran 2019 18:27

İstanbul'da Anadolu Yakası'nda etkili olan sağanak, hayatı olumsuz etkiledi. Pendik, Kartal ve Maltepe'de etkili olan sağanak nedeniyle, bazı alt geçitlerde su birikintileri oluştu. 

Pendik, Kartal ve Maltepe göle döndü! Arabalar mahsur kaldı D-100 bitik - Sayfa 2

Su birikintileri nedeniyle ilerleyemeyen sürücüler, araçlarında mahsur kaldı. Pendik'te oluşan su birikintisinde mahsur kalan aracının üzerine çıkan bir vatandaş ise itfaiye ekiplerince kurtarıldı. 

Pendik, Kartal ve Maltepe göle döndü! Arabalar mahsur kaldı D-100 bitik - Sayfa 3

Sağanak nedeniyle bazı binaları da su bastı. Pendik'teki bir okulun anaokulu bölümünde mahsur kalan 3 kişi itfaiye ekiplerince kurtarıldı.

Pendik, Kartal ve Maltepe göle döndü! Arabalar mahsur kaldı D-100 bitik - Sayfa 4

Kartal Çarşı Mahallesi Mülayim Sokak'ta bir evin çatısına yıldırım düştü. Çatıda çıkan yangın, itfaiye tarafından söndürüldü. 

Pendik, Kartal ve Maltepe göle döndü! Arabalar mahsur kaldı D-100 bitik - Sayfa 5

Sağanak nedeniyle bazı yerlerde hasarlı trafik kazaları meydana gelirken, yol kenarlarında biriken sular nedeniyle araçların trafikte güçlükle ilerlediği görüldü. Pendik, Kartal ve Maltepe göle döndü! Arabalar mahsur kaldı D-100 bitik - Sayfa 6Pendik, Kartal ve Maltepe göle döndü! Arabalar mahsur kaldı D-100 bitik - Sayfa 7


Yorumlar