Anasayfa /  Hava durumu

İstanbul'a kar ne zaman yağacak? Tarih verildi...

İSTANBUL hava durumu haftasonuna kadar soğuk ve yağışlı havayı gösterirken Profesör Orhan Şen kar haberini verdi. Meteoroloji uzmanı olan Şen İstanbul için karın geliş tarihini de verdi. İşte 5 günlük İstanbul hava durumu ve o tahmin!

Abone ol
Abone ol 19 Aralık 2017 17:30

TÜRKİYE'de mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklığı 10 derecelik bir düşüşle mevsim normallerine indi. 10 gün daha etkili olacak bu soğuk hava dalgası kar yağışını da beraberinde getirdi. Bugün bazı illerde kuvvetli bazı illerde ise sulu kar yağışı görülüyor. İstanbul'da kar yağışını haber veren hava durumu tahmini de meteoroloji profesörü Orhan Şen'den geldi. Şen, twitter hesabından karın yağacağı günü de duyurdu. İşte İstanbul hava durumu ile birlikte diğer illerin 5 günlük meteoroloji raporları;

İSTANBUL HAVA DURUMU : Meteorolojinin sitesinde haftasonuna kadar İstanbul hava durumu için soğuk ve yağmur veriliyor. Meteoroloji profesörü Orhan Şen ise pazar ve pazartesi gününe dikkat diyerek İstanbul için kar haberi verdi. Şen, 'Hafta sonu Pazar günü İstanbul ve Marmara'da KAR olasılığı yüksek. Eğer sistem zayıflamaz ise Pazar akşam veya akşam üstü KAR var. Sistem yeteri kadar soğumaz ise kuvvetli karla karışık yağmur ve şiddetli yağmur olur. Bu nedenle İstanbul'da pazar ve pazartesi dikkat!' dedi.

İstanbul'un bir haftalık hava durumu tahmini;


Yorumlar