Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

İstanbul Üniversitesi 50 KPSS ile 542 Personel Alımı Yapacak! İşte başvuru şartları

İstanbul Üniversitesi tarafından bir duyuru yayımlandı. Az önce yayımlanan resmi duyuruda 542 sözleşmeli personel alımı yapılacağına yer verildi. İlanın başvuru bilgileri, başvuru şartları ve başvurunun yapıldığı link haberimizde.

Abone ol
Abone ol 05 Haziran 2020 11:45

İstanbul Üniversitesi tarafından bir duyuru yayımlandı. Az önce yayımlanan resmi duyuruda 542 sözleşmeli personel alımı yapılacağına yer verildi. İlanın başvuru bilgileri, başvuru şartları ve başvurunun yapıldığı link haberimizde.

İstanbul Üniversitesi 542 personel alıyor..

İstanbul Üniversitesi tarafından Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı kamuilan sayfası üzerinden bir duyuru yayımlandı. Az önce yayımlanan duyuruda , Üniversitenin Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezlerinde giderleri Özel Bütçeden ve Döner Sermaye gelirinden karşılanmak üzere 657 sayılı Devlet Memurları Kanunun 4 üncü maddesinin (B) fıkrası uyarınca Sözleşmeli Personel olarak istihdam edilmek üzere sözleşmeli kamu personeli alımı yapılacağına yer verildi. 

Resmi Gazetede yayımlanan Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslarda Değişiklik Yapılmasına Dair Esaslar’da yer alan ek 2 inci maddenin (B) fıkrasına göre KPSS puanına göre mülakatsız şekilde yapılacak personel alımında başvuru bilgileri haberimizde.

BAŞVURU GENEL ŞARTLARI

50 KPSS ile yapılan sözleşmeli personel alımında başvuru genel koşulları şu şekilde:

- Yeni Tip Korona Virüs (COVİD-19) Pandemi süreci nedeniyle İstanbul ili sınırları içinde ikamet eden kişiler başvuru yapabileceklerdir.

- Başvuracak adaylarda yukarıda belirtilen özel şartlar ile 657 sayılı Kanunun 48. maddesinde belirtilen genel şartları taşıyor olmak.

- Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.

- Tüm pozisyonlar için haftalık çalışma süresi 40 saati aşmayacak şekilde ilgili birimin yönetimi tarafından belirlenecek saatlerde görev yapma (gece dâhil) şartını kabul etmek.

- Başvuracak adayların 2018 Kamu Personeli Seçme Sınavına (KPSS) girmiş olmaları gerekmekte olup Lisans için 2018 KPSS-P3; Önlisans için 2018 KPSS- P93 ve Lise için 2018 KPSS- P94 puan türü esas alınacaktır.

 5917 sayılı Kanunun 47. Maddesi’nin 5. Fıkrası (A)2 bendi gereğince, 4-B Sözleşmeli personel olarak çalışmakta iken istifaen görevinden ayrılarak sözleşmesi feshedilenler; fesih tarihinden itibaren 1 (bir) yıl süre geçmeden başvuruda bulunamazlar.

KADRO DAĞILIMI VE BAŞVURU ÖZEL ŞARTLARI

542 personel alımında başvuru özel şartları şu şekilde:

BAŞVURU

İlana başvurular internet üzerinden alınıyor. https://pbys.istanbul.edu.tr/basvuru adresi üzerinden yapılan başvurular 15 gün içinde gerçekleştirilecektir. 

Şahsen ya da posta yolu ile herhangi bir başvuru kabul edilmeyecek olup sonuçlar, başvuruların sona ermesinden sonraki 10 gün içinde çaıklanacak.

Yorumlar