Anasayfa /  Foto Galeri

İstanbul için korkutan koronavirüs açıklaması: Her an dolabilir...

İstanbul'da koronavirüs salgının önüne geçilemiyor. Sağlık Bakanı ilçe ilçe koronavirüs haritasını açıkladı. Asıl korkutan açıklama İstanbul Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tufan Tükek'ten geldi.

İstanbul için korkutan koronavirüs açıklaması: Her an dolabilir... - Sayfa 1

Tükek, "Hastaneler anında dolabilir. Hiç bu kadar yoğun olduğumuz bir dönemi yaşamadık" dedi.

İstanbul için korkutan koronavirüs açıklaması: Her an dolabilir... - Sayfa 2

Sağlık Bakanı Faruk Koca, son bir haftada İstanbul'daki koronavirüs vakalarının yüzde 85 arttığını açıkladı. Türkiye'deki her 10 korona hastasından 4'ü İstanbul'da. Tüm bunların ardından İstanbul Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tufan Tükek'ten tüyler ürperten açıklama geldi. Tükek, "Henüz hastanelerde yer olması sizleri rahatlığa sevk etmesin. Anında dolabilir. Hiç bu kadar yoğun olduğumuz bir dönemi yaşamadık" dedi.İstanbul'da en riskli ilçeler hangileri. Bakan Koca isim isim saydı...

İstanbul için korkutan koronavirüs açıklaması: Her an dolabilir... - Sayfa 3

Hastaneler anında dolabilir!

İstanbul Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tufan Tükek, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, “Mümkün olduğunca sokağa az çıkalım, bu bir şaka değil. Henüz hastanelerde yer olması sizleri rahatlığa sevk etmesin. Anında dolabilir. Hiç bu kadar yoğun olduğumuz bir dönemi yaşamadık. Sıkıntıyı, hasta olanlar ve sağlıkçılar çekiyor. Niye hala tedbirlere uymuyorsunuz?” uyarısı yaptı.

İstanbul için korkutan koronavirüs açıklaması: Her an dolabilir... - Sayfa 4

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Bilim Kurulu toplantısı sonrası yaptığı açıklamada, son bir haftada İstanbul’daki vaka artışının geçen ayın ortalamasından yüzde 85 fazla olduğunu söyledi. Koca, İstanbul'un ilçelerindeki vaka artış yüzdelerini de paylaştı.

İşte İstanbul'un ilçelerindeki son durum ve İstanbul'un korona bulaşması riski en yüksek ilçeleri...