Anasayfa /  Politika /  Chp

İstanbul için konuşuluyordu! 'Adaylığı kesinleşti' tweet'ini beğendi

CHP'de İstanbul Büyükşehir Belediyesi için konuşulan Ekrem İmamoğlu, kendi hakkında atılan "CHP'nin İstanbul adayı olduğu kesinleşti" tweet'ini beğendi.

Abone ol
Abone ol 06 Aralık 2018 09:33

CHP'de İstanbul Büyükşehir Belediyesi için konuşulan Ekrem İmamoğlu, kendi hakkında atılan "CHP'nin İstanbul adayı olduğu kesinleşti" tweet'ini beğendi.





Yerel seçim için aday belirleme süreci devam eden CHP'de İstanbul için Ekrem İmamoğlu ismi üzerinde karar kılındığı iddia edildi. Gazeteci Osman Diyadin, haberi attığı tweet'le sosyal medyadan duyururken, İmamoğlu'nun bu tweeti beğenmesi dikkat çekti.

"CHP'NİN İSTANBUL ADAYI KESİNLEŞTİ"

CHP'de İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanlığı adaylığı için Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun isminin kesinleştiği iddia edildi. İmamoğlu, dün gazeteci Osman Diyadin'in kendisi için "CHP'nin İstanbul adayı olduğu kesinleşti" dediği paylaşımını beğendi.

KILIÇDAROĞLU: HAZIR OL

Diyadin, şu paylaşımı yapmıştı:

"İstanbul'da CHP'nin Büyükşehir adayı an itibarı ile kesinleşti. Banko yani. Kılıçdaroğlu 'Hazır ol' dedi. O seçim kampanyası için kolları sıvamaya başladı. O isim; Kısa zamanda büyük işlere imza attığı söylenen Beylikdüzü'nün Trabzonlu Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu."



İstanbul’da CHP’nin Büyükşehir adayı an itibarı ile kesinleşti..
Banko yani...
Kılıçdaroğlu “Hazır ol” dedi..
O seçim kampanyası için kolları sıvamaya başladı...
O isim;
Kısa zamanda büyük işlere imza attığı söylenen Beylikdüzü’nün Trabzonlu Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu... pic.twitter.com/0Vw5GtNNtJ

— Osman DİYADİN (@diyadinosman) December 5, 2018




Yorumlar