Anasayfa /  Güncel

İstanbul Bağcılar’da iş adamına gasp!

İSTANBUL Bağcılar'da, bir yakınıyla birlikte 1 milyon TL'sini bankaya yatırmak için yola çıkan iş adamı Bülent O. ile kendisini takip eden 3 kişi arasında çatışma çıktı. Silahlı gasp girişiminde bulunan ve çatışmada iş adamını ayağından yaralayan şüpheliler olay yerinden kaçtı.

Abone ol
Abone ol 08 Mayıs 2019 18:05

İSTANBUL Bağcılar’da bankadan çektiği 1 milyon TL’sini bir başka bankaya yatırmaya giden iş adamını takip eden zanlılar, silahla gasp etmeye çalıştı. İş adamı ve yakınının silahla karşı koyması üzerine çatışma çıktı. Çatışmada iş adamı ayağından yaralanarak hastaneye kaldırılırken, 3 saldırgan kayıplara karıştı.

İstanbul Bağcılar’da iş adamını gasp etmeye çalıştılar - Sayfa 1

İddiaya göre, iş adamı Bülent O., sahibi olduğu şirketin parasını bankadan çekerek bir yakını ile beraber ödeme yapmak üzere başka bir bankaya doğru yola çıktı. Bu sırada Bülent O.’yu takibe alan soyguncular, iş adamı ve yakınını ödeme yapacakları bankanın önünde sıkıştırarak silahla gasp etmek istedi. Ancak iş adamı ve yakını saldırganlara silahla direnince, silahlı çatışma yaşandı.

İstanbul Bağcılar’da iş adamını gasp etmeye çalıştılar - Sayfa 3

Çatışmada ayağından yaralanan Bülent O., son bir hamleyle kendisini olay yerinde bulunan bankanın içerisine attı. Bu sırada banka görevlileri de panik butonuna basarak polisten yardım istedi. Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edilirken 3 saldırganlar olay yerinden kaçtı.

İstanbul Bağcılar’da iş adamını gasp etmeye çalıştılar - Sayfa 4

Ayağından yaralanan Bülent O., hastaneye kaldırılırken tedavi altına alındı. Olay yerinde incelemelerde bulunan polis, saldırganları yakalanması için çalışma başlattı.


Etiketler bülent o.
Yorumlar