Anasayfa /  Güncel /  Son dakika

İstanbul Avcılar'da korkutan deprem! Son dakika depremler!

İstanbul Avcılar'da korkutan deprem! İstanbul'da Avcılar açıklarında Kandilil'ye göre 3.0, AFAD'a göre ise 2.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Saat 05:20'deki deprem korkuttu. Son dakika depremler!

Abone ol
Abone ol 28 Şubat 2021 07:22

İstanbul Avcılar'da korkutan deprem! Son dakika depremler!

İstanbul Avcılar açıklarında deprem oldu. AFAD depremin büyüklüğünü 2.7 olarak açıklarken, Kandilli Rasathanesi, depremin 3 şiddetinde olduğunu duyurdu. 

AFAD'dan aktarılan bilgiye göre, Marmara Denizi'nde 05.20'de bir deprem gerçekleşti. 2.7 büyüklüğündeki deprem İstanbul'un Avcılar ilçesinin 12.82 km açıklarında meydana geldi. Depremin derinliği 7.04 km olarak kaydedildi.

Kandilli Rasathanesi ise İstanbul'da Avcılar açıklarında meydana gelen depremin büyüklüğünü 3,0 derinliğini ise 14.7 kilometre olarak duyurdu. 

SON DEPREMLER

İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nın (AFAD) verilerine göre Türkiye'de kaydedilen son depremleri de aşağıdaki linkten bulabilirsiniz.

AFAD SON DEPREMLER İÇİN TIKLAYIN

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü'nün verilerine göre Türkiye'de kaydedilen son depremleri aşağıdaki linkten bulabilirsiniz.

KANDİLİ RASATHANESİ SON DEPREMLER İÇİN TIKLAYIN

Yorumlar