Anasayfa /  Güncel /  Gündem

İstanbukartınız varsa müjdeli haber! Hediye edilecek...

Vatandaşların otobüs metrobüs metro gibi toplu ulaşımda kullandığı ve ellerinden düşürmediği İstanbulkart için son dakika duyurusu yapıldı. Yeni kampanya duyuruldu ve kampanyanın tüm detayları da belli oldu. İşte İstanbulkart sahiplerini ilgilendiren haber.

Abone ol
Abone ol 12 Temmuz 2022 18:11

İstanbullu vatandaşların yaşlısından gencine elinden düşürmediği istanbulkart ile iglili son dakika duyurusu yapıldı. Yapılan duyuru yeni kampanyanın habercisi oldu. Ulaşımın dışında alışveriş gibi bir çok alanda da kullanıma başlayan İstanbulkart ile ilgili yeni çıkan ve duyurulan kampanyaları vatandaş da yakından takip ediyor. 

Yeni kampanya ise daha önce duyurulan kampanya üzerinden değişikliğe gidilerek duyuruldu. Bilindiiği üzere isanbulkart kampanyası olan Var mısın 50.000 adıma" kampanyasıyla vatandaş hem sağlıklı yürüyüşe davet ediliyor hem de ücretsiz geçiş hakkı tanımlanıyordu. Artık bu kampanya değişti ve yerine yenisi duyuruldu. 

Kampanyaya göre Var mısın 50.000 adıma kampanyasının yürü be İstanbul adımı değişti. Öncesinde 50 bin adımı tamamlamayı başaran istanbulkart sahiplerine ücretsiz geçiş hakkı sunuluyordu. 

Şimdi ise bir hafta içerisinde “Var Mısın 50.000 Adım?” adlı görevde 50.000 adımı tamamlayan ilk 1.000 kişiye Belbim’den tek geçişlik İstanbulkart ücreti hediye edilecek.

Tek geçişlik İstanbulkart ücreti, kartına otomatik talimat olarak yüklenecek. Biletmatiklere, NFC destekli telefonlarına ya da herhangi bir ödeme cihazına okutarak talimatını tamamlayabilirsin.

Yorumlar