Anasayfa /  Foto Galeri

İsrail vahşette sınır tanımıyor! Gazze'ye bomba yağdırıyor... İşte Gazze'den yürek yakan görüntüler

İşgal altındaki Doğu Kudüs'te gerilim her geçen gün tırmanıyor. Gazze'ye attığı bombalarla dün çoğu çocuk 24 kişinin hayatını kaybetmesine neden olan İsrail, bugün de saldırılara devam etti. 6 kişinin daha hayatını kaybettiği öğrenilirken akşam saatlerinde İsrail uçaklarının bombardımanı sonucu 13 katlı bina çöktü. Hamas cephesinde karşılık alan İsrail ise Tel Aviv'de Ben Gurion Havalima'nındaki tüm uçuşları durdurmak zorunda kaldı. İşte bölgede yaşanan son gelişmeler...

İsrail vahşette sınır tanımıyor! Gazze'ye bomba yağdırıyor... İşte Gazze'den yürek yakan görüntüler - Sayfa 1

İsrail, dünyadan gelen tüm tepkilere rağmen Filistin'e uyguladığı şiddetin dozunu artırmaya devam ediyor. Masum çocukları acımadan vuran İsrail yapılan barış çağrılarına kulaklarını tıkamış durumda.

İsrail vahşette sınır tanımıyor! Gazze'ye bomba yağdırıyor... İşte Gazze'den yürek yakan görüntüler - Sayfa 2

Gazze'den yürek yakan görüntüler gelmeye devam ederken İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu barış çağrılarını hiçe sayarak korkunç bir açıklama yaptı.

İsrail vahşette sınır tanımıyor! Gazze'ye bomba yağdırıyor... İşte Gazze'den yürek yakan görüntüler - Sayfa 3

NETANYAHU: GAZZE'Yİ VURMAYA DEVAM EDECEĞİZ 
İsrail Başbakanlık Ofisi'nden yayınlanan bir video mesajda konuşan Netanyahu, İsrail'in geri çekilmeyeceğini ve Gazze'ye yapılan saldırıların şiddetini artırarak devam edeceğini açıkladı. Dün akşam saatlerinde tekrar konuşan Netanyahu, "Bir savaşın ortasındayız ve tüm gücümüzle saldırmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

İsrail vahşette sınır tanımıyor! Gazze'ye bomba yağdırıyor... İşte Gazze'den yürek yakan görüntüler - Sayfa 4

Yair Netanyahu twiti'nde "İsrail'in ve Yahudi halkının yok edilmesi çağrısında bulunan Türklerden binlerce cevap alıyorum! Hâlâ tatil için oraya uçmakta olan İsrailliler aranızda ne var?" diyerek İsrail vatandaşlarına Türkiye'yi boykot etme çağrısında bulundu.