Anasayfa /  Foto Galeri

İspanya'da bir baba cinayeti! Bir ve altı yaşlarındaki iki kızını öldürüp okyanusa attı!

İspanya, bir babanın iki kızını öldürdüğü sarsıcı bir aile içi şiddet olayı nedeniyle sokaklara döküldü. Yetkililer, bu haftanın başında Küçük kız, 27 Nisan'da firari babası tarafından bir yaşındaki kardeşi Anna ile birlikte kaçırıldı. Bir yaşındaki çocuğun da ölü olduğu değerlendirilirken, askerler okyanusun altında arama çalışmalarına devam ediyor. Ülke genelinde olaya tepki çekmek amacıyla protestolar yapılıyor.

İspanya'da bir baba cinayeti! Bir ve altı yaşlarındaki iki kızını öldürüp okyanusa attı! - Sayfa 1

BİR YAŞINDAKİ ÇOCUĞUN CESEDİ ARANIYOR


Kanarya Adaları'ndaki Tenerife açıklarında, babası tarafından öldürüldüğüne inanılan bir yaşındaki kızın cesedi için derin sularda arama sürüyor. Savcılık, bir yaşındaki Anna ve altı yaşındaki kız kardeşi Olivia'nın babaları Tomas tarafından annelerine "hayal edilebilecek en büyük acıyı yaşatmak" için öldürüldüklerini iddia ediyor.  

İspanya'da bir baba cinayeti! Bir ve altı yaşlarındaki iki kızını öldürüp okyanusa attı! - Sayfa 2

Bununla birlikte, mahkeme olaya ilişkin dokuz sayfalık bir soruşturma raporu yayınlandı. Çocukların 37 yaşındaki babaları Tomas Gimeno'nun tarafından öldürdüğü öne sürüldü. 

İspanya'da bir baba cinayeti! Bir ve altı yaşlarındaki iki kızını öldürüp okyanusa attı! - Sayfa 3

ESKİ EŞİNE SALDIRGAN VE AŞAĞILAYICI MESAJLAR GÖNDERMEYE DEVAM ETTİ
Savcılık, Tomas Gimeno ve kızların annesi Beatriz Zimmermann’ın uzun bir süredir birlikte olduğunu ancak geçen yıl pandemi sırasında ayrıldıklarını belirtti. Ancak, her ikisi de yeni ilişkilere başlamış olsa da, Gimeno, Zimmermann'a "saldırgan ve aşağılayıcı" mesajlar göndermeye devam etti.

İspanya'da bir baba cinayeti! Bir ve altı yaşlarındaki iki kızını öldürüp okyanusa attı! - Sayfa 4

YENİ KIZ ARKADAŞINA NAKİT PARA VE VEDA MEKTUBU BIRAKTI

Soruşturma raporunda  Gimeno'nun "büyük olasılıkla" kızlarını "planlı ve önceden tasarlanmış bir şekilde" öldürdüğü ifade edildi. Ayrıca, yeni kız arkadaşına 7 bin 500 dolar nakit para ve bir veda mektubu da bıraktığı belirtildi.