Anasayfa /  Spor

İspanya İsveç S Sport Plus, S Sport 2 ücretsiz bedava izle - Canlı maç izle

İspanya İsveç S Sport Plus, S Sport 2 ücretsiz bedava izle - Canlı maç izle. İspanya, İsveç maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?. Avrupa Şampiyonası elemeleri kapsamında İspanya, İsveç ile karşı karşıya geliyor.İspanya İsveç S Sport Plus izle. İspanya İsveç S Sport Plus, S Sport 2 ücretsiz bedava izle - Canlı maç izle

Abone ol
Abone ol 10 Haziran 2019 13:36

İspanya İsveç S Sport Plus, S Sport 2 ücretsiz bedava izle - Canlı maç izle. İspanya, İsveç maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?. Avrupa Şampiyonası elemeleri kapsamında İspanya, İsveç ile karşı karşıya geliyor.İspanya İsveç S Sport Plus izle.



İspanya İsveç S Sport Plus, S Sport 2 ücretsiz bedava izle - Canlı maç izle

İspanya İsveç S Sport Plus, S Sport 2 ücretsiz bedava izle - Canlı maç izle

İspanya, İsveç maçının ne zaman oynanacağı EURO 2020 grup elemeleri mücadelesini takip etmek isteyen futbolseverler tarafından araştırılmaya devam ediyor. Avrupa Şampiyonası’nda oynanacak liderlik karşılaşmasında İsveç mücadeleden galibiyetle ayrılırsa liderliği ele geçirecek.

Tarihlerinde daha önce 11 kez karşı karşıya gelen takımların mücadeleleri 3 kez beraberlikle tamamlanmış 3 müsabakadan da İsveç galibiyetle ayrılmıştı. Öte yandan ikili rekabette üstün taraf olan İspanya ise 5 karşılaşmadan 3 puanı alan taraf olmuştu.

İSPANYA FORMDA

Bireysel performanslar göz önüne alındığında ev sahibi İspanya son 15 mücadelesinde sadece 2 kez mağlup oldu. İsveç ise son 15 maçında 5 mağlubiyet 4 beraberlik ve 6 galibiyet istatistiğine sahip.

İSPANYA İSVEÇ MAÇI HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA?

Futbolseverler ekran başına kilitleyecek olan mücadele 10 Haziran 2019 Pazartesi günü saat 21:45’te oynanacak. Karşılaşmayı takip etmek isteyen futbolseverler ise mücadeleyi S Sport + ekranlarından canlı olarak izleyebilecek.


Yorumlar