Anasayfa /  Spor /  Fenerbahçe

İsmail Kartal: Kendimizi affettirmek ve turu geçmek istiyoruz

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, "Kendimize göre planlarımız var. Bize yakışan oyunla turu geçmeyi hedefliyoruz." dedi.

Abone ol
Abone ol 23 Şubat 2022 22:11

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, UEFA Konferans Ligi'ndeki Slavia Prag rövanşı öncesi basın toplantısı düzenledi.

"Fenerbahçe'ye yakışan bir oyunla turu geçmeyi umuyoruz" diyen Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, "Slavia Prag'a karşı istediğimiz oyunu oynadığımız anlarda şanssız goller yedik. Bu bizim beklemediğimiz bir şey oldu. Taraftarlarımıza kendimizi affettirmek ve turu geçmek istiyoruz. Kendimize göre planlarımız var. Bize yakışan oyunla turu geçmeyi hedefliyoruz. Turu geçmek için her şeyi deneyeceğiz. Bu kadar söyleyebiliyorum. Gerisini sahada göreceksiniz." dedi.

"Onun gibi oyuncuları kaybetmek istemiyoruz"
Genç oyuncu Arda hakkında da konuşan İsmal Kartal, "Arda ve onun gibi oyuncuları yeni kazanmışken, çabuk kaybetmek istemiyoruz. Oynayacakları, sonradan girecekleri maçlar var. Onu da korumak istiyorum. Artık referansı var, A takım oyuncusu. Oynatabileceğimiz maçlara yönlendirerek, oralarda oynatmayı düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

"Sahamızda kaybetmeyi beklemiyorduk." diyen deneyimli teknik adam, "Slavia Prag'ı çok izledik. Fakat iki dakika içinde basit goller yedik. Umuyorum ki yarın Fenerbahçe'ye yakışan oyun ve mücadeleyle turu geçen taraf biz oluruz ve taraftarımızı mutlu ederiz." dedi.

İrfan can  ve Kım mın-jae oynayacak mı?
Kartal, "İrfan Can Kahveci ile konuştuk, tam olarak hazır değil ama oyunun belli bir bölümünde oynayabileceğini söyledi. Bu yüzden kadroya aldık. Hangi oyuncunun nerede ne yapacağını ben çok iyi biliyorum. Kim Min-Jae son antrenmanda olacak. Sonrasında görüşmemiz olacak. Slavia Prag maçında oynayıp oynamayacağına maç saatinde karar vereceğiz." diye konuştu.

Serdar Dursun: Böyle maçlar kendini affettirme maçıdır
Sarı-lacivertli futbolcu Serdar Dursun ise "Fenerbahçe için Slavia Prag maçının çok büyük önemi var. Böyle maçlar, fırsat maçlarıdır. Kendini belki de affettirme maçlarıdır. Oyuncular olarak yemin etmişliğimiz var, bilinçliyiz. Allah'ın izniyle yarın turu geçeceğiz." şeklinde konuştu.

Etiketler İsmail Kartal
Yorumlar