Anasayfa /  Foto Galeri

İsmail Balaban'ın ikizi Turan Balaban her şeyi anlattı... İşte olayın iç yüzü

'Survivor 2021 Ünlüler Gönülller'in iddialı yarışmacısı İsmail Balaban ile annesi arasındaki telefon görüşmesi magazin gündemine bomba gibi düştü. Nişanlısı hakkında "Hiçbir şekilde onun adını anma" sözlerini duyan Balaban büyük şok yaşadı. Nişanlısından sosyal medyada dikkat çeken bir hamle gelirken, İsmail'in ikizi Turan Balaban yeni açıklamalar yaptı.

İsmail Balaban'ın ikizi Turan Balaban her şeyi anlattı... İşte olayın iç yüzü - Sayfa 1

TV8'de ekranlara gelen 'Survivor 2021'de iletişim oyununu kazanan ünlüler takımı, aileleriyle telefonla konuştu. Uzun zaman sonra annesinin sesini duyan İsmail Balaban, önce büyük bir sevinç yaşadı ardından hayal kırıklığına uğradı.

İsmail Balaban'ın ikizi Turan Balaban her şeyi anlattı... İşte olayın iç yüzü - Sayfa 2

Annesinin "Oğlum, senin bırakıp gittiğin gibi değilmiş hiçbir şey burada. O senin bıraktığın gittiğin kız değilmiş oğlum, sen bilirsin. Beni burada öldürdüler oğlum, ben ölümlerden döndüm. Hiçbir şekilde onun adını anma orada" sözleri şoke etti.

İsmail Balaban'ın ikizi Turan Balaban her şeyi anlattı... İşte olayın iç yüzü - Sayfa 3

"NE YAPACAĞIMI BİLMİYORUM"
Açıklama yapan İsmail, "Böyle hiçbir şey beklemiyordum. Annem gerçekten melek gibi birisidir. Kolay kolay kimseye sitem etmez. O kadar büyük bir şey oldu ki annem dört aydır çok kötü durumdayım diyor. Sadece yaşanılanları merak ediyorum. Demek ki çok önemli şeyler oldu. Şu an ne yapacağımı bilmiyorum. İletişim ödülünü kazandığıma sevineyim mi üzüleyim mi bilmiyorum" ifadelerini kullandı.

İsmail Balaban'ın ikizi Turan Balaban her şeyi anlattı... İşte olayın iç yüzü - Sayfa 4

"NİŞANLINI ARAMAK İSTER MİSİN?" 
İsmail Balaban'ın annesinin bu sözleri akıllarda soru işaretti bıraktı. Acun Ilıcalı, yarışmacıya telefon görüşme hakkı tanıdı. "Nişanlını aramak ister misin" diye soran Ilıcalı, "Nişanlımı değil, annemi aramak istiyorum" cevabını aldı. İsmail Balaban, annesiyle görüşerek, olayın iç yüzünü öğrenmek istediğini söyledi.