Anasayfa /  Foto Galeri

İslam Memiş'ten yeni uyarı! Yeni...

25 Mart haftanın son işlem gününde altın rakamları belli oldu. Yükselişini sürdüren gram altın 930 lira seviyesinde...Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş "Piyasalar baktığınız zaman taktiksel değişimin farkına varacaksınız. " dedi ve yatırımcıyı yeni taktiğe karşı uyardı. Memiş sürecin iki hafta süreceğini bildirdi.

İslam Memiş'ten yeni uyarı! Yeni... - Sayfa 1

 Altının ons fiyatındaki yükselişe paralel değer kazanan altının gram fiyatı, dünü yüzde 1,1 artışla 925,9 liradan tamamladı. Analistler, Rusya-Ukrayna savaşı ile ilgili gelişmelerin gündemin odağındaki yerini koruduğunu belirtirken 25 Mart haftanın son işlem gününde altın fiyatları da belli oldu.

İslam Memiş'ten yeni uyarı! Yeni... - Sayfa 2

25 Mart saat 16:00 itibari ile altının gram fiyatı  932,53, çeyrek altın 1.527,00, yarım altın 3.055,00, cumhuriyet altını da 6.266,00 liradan alıcı buluyor. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, yatırımcının kafasının karışık olduğunu söyledi ve önemli tüyolar verdi:

İslam Memiş'ten yeni uyarı! Yeni... - Sayfa 3

-Bir bakıyorsunuz yükselişler bir bakıyorsunuz düşüşler... Belirsizliğini koruyan bir piyasanın karşımızda olduğunu görüyorsunuz.  Bu yatay seyir ve belirsiz süreç ile birlikte yatırımcının kafası karışıyor. Kısa vadede pozisyon alamıyorlar uzun vadede alım fırsatı kollayanlar için o fırsat gelmiyor.  Bu süreci şöyle yorumlamak istiyorum. Merkez Bankaları faiz artırım sürecine girdi.

İslam Memiş'ten yeni uyarı! Yeni... - Sayfa 4

"Yeni taktik uyguluyorlar"

-FED faiz artırımı yaptıktan sonra şahin tonda açıklamalar gelmeye devam ediyor. FED üyelerinden de açıklamalar geliyor. Yeni bir taktik uyguluyorlar o taktik de şu.