Anasayfa /  Foto Galeri

İslam Memiş'ten yatırımcılara önemli tavsiye! İkinci çöküş yakın

Altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. 24 Ocak 2022 altının gram fiyatı, güne yükselişle başlamasının ardından 793,1 lira seviyesinde işlem görüyor. Çeyrek altın da 1.296 liradan alıcı buluyor. Piyasalarda son durum ne? 2.düşüş dalgası mı geliyor? Altın ve Parası Piyasaları Uzmanı İslam Memiş "ikinci çöküş yakın" dedi ve kritik seviyeleri açıkladı. İşte yatırımcı için kritik tavsiyeler

İslam Memiş'ten yatırımcılara önemli tavsiye! İkinci çöküş yakın - Sayfa 1

Cuma günü altının ons fiyatındaki düşüşe karşın dolar kurundaki yükselişe paralel değer kazanan altının gram fiyatı, günü önceki kapanışın yüzde 0,2 üzerinde 791,9 liradan tamamladı.

İslam Memiş'ten yatırımcılara önemli tavsiye! İkinci çöküş yakın - Sayfa 2

Gram altın 793 lira seviyesinde

Altının gram fiyatı, yeni haftaya da yükselişle başlamasının ardından saat 10.40 itibarıyla önceki kapanışa göre yüzde 0,2 artışla 793,1 liradan işlem görüyor. Aynı dakikalarda çeyrek altın 1.296 lira, Cumhuriyet altını da 5.320 liradan satılıyor.

İslam Memiş'ten yatırımcılara önemli tavsiye! İkinci çöküş yakın - Sayfa 3

Altın ons fiyatı 

Altının ons fiyatı, geçen haftayı yüzde 0,9'luk yükselişle 1.874 dolardan tamamlamasının ardından bugün de yüzde 0,2 değer kazancıyla 1.839 dolar seviyelerinde bulunuyor.

İslam Memiş'ten yatırımcılara önemli tavsiye! İkinci çöküş yakın - Sayfa 4

İslam Memiş'ten çok kritik uyarılar

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş 'ikinci çöküş yakın' dedi ve önemli tavsiyelerde bulundu. Memiş şunları söyledi: 

-FED haftasındayız. Çarşamba akşam FED faiz kararını açıklayacak. FED Başkanı açıklama yapacak. Yüzde 25 bekletmeye devam ediyoruz.