Anasayfa /  Foto Galeri

İslam Memiş tuzak var deyip dolar ve altın için önemli uyarı yaptı!

Para ve altın piyasaları uzmanı İslam Memiş, altın ve dolar için önemli açıklamalarda bulundu. İslam Memiş dolar ve altın fiyatlarında bir sarkma olacağını ve o seviyeye kadar 'kesinlikle almayın' uyarısı yaptı. İşte detaylar...

İslam Memiş tuzak var deyip dolar ve altın için önemli uyarı yaptı! - Sayfa 1

İslam Memiş, Youtube'ta yayınlanan videosunda altında yaşanacak gelişmeleri yorumladı. Söylediklerinin yatırım tavsiyesi olmadığının altını çizen Memiş, 'sanırım bir tuzak var' ifadelerini kullandı.

İslam Memiş tuzak var deyip dolar ve altın için önemli uyarı yaptı! - Sayfa 2

İslam Memiş, Youtube'daki 'Kafam karışık karar veremiyorum ne yapmalıyım?' başlıklı videosunda altın ve dövizde yaşanacak gelişmeleri şöyle açıkladı:

İslam Memiş tuzak var deyip dolar ve altın için önemli uyarı yaptı! - Sayfa 3

TCMB piyasaları şok etti, faizleri 100 baz puan indirdi. Dünyadaki bütün ekonomistleri, beklentileri ters köşe yaptı. Matematiksel olarak bu hamleye bir mana verilmediğini belirtmek isterim. Finansal piyasalarda her zaman hesap makinesi, rakamlar konuşur. 

İslam Memiş tuzak var deyip dolar ve altın için önemli uyarı yaptı! - Sayfa 4

Kararlar hane halkına, tüketiciye olumlu olumsuz direkt yansır. Beklentiler çabuk değiştiği için yatırımcılar farklı aksiyonlar almak zorunda kalıyor. Bazı hamleler karşısında yatırımcıların da refleksinin para piyasalarında hızlı olması gerekiyor.