Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

İŞKUR Üzerinden: TYP Personel Alımı Gerçekleştirecek

İŞKUR üzerinden yayımlanan personel alım 1 Nisan tarihi itibariyle güncellendi. Yerel seçimlerin yapılmasından sonra kurumlar işçi alım ilanları yayımladı.

Abone ol
Abone ol 01 Nisan 2019 17:24

Nisan ayı başı itibariyle yayımlanan TYP personel alım bir şehir için yapılıyor. Kahramanmaraş için yayımlanan bu personel alım tek bir kadrodan 20 personel alımı yapılacak.

Çevre Temizliği alanında yapılacak olan işçi alımları Kahramanmaraş Gençlik İl Spor Müdürlüğü bünyesine yapılacak.

TYP İLANLARINA BAŞVURU KOŞULLARI

Türk vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, 18 yaşından büyük olmak, İŞKUR'a kayıtlı işsiz olmak, emekli, malul, dul ve yetim aylığı almıyor olmak, Öğrenci olmamak (açıköğretim öğrencileri hariç), TYP’den yararlanılmaya başlanan gün itibarıyla Sosyal Yardım Bilgi sistemi üzerinden yapılacak sorgulamada herhangi bir nakdi sosyal yardım almıyor olmak ve talep edilen yaş aralığında olmak.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Toplum Yararına Program kapsamında yayımlanan personel alım ilanlarına başvuru yapacak adaylar başvurularını yaşadıkları şehirlerde bulunan İŞKUR Müdürlükleri aracılığıyla şahsen yapabilir. Adayların başvurular için ayrıca elektronik yöntemi de tercih edebilir.

İLANLARA ULAŞMAK İÇİN

Aşağıda yer alan bağlantıya tıklayın İŞKUR TYP Personel Alım İlanı Arama sayfasına ulaşacaksınız. Bu sayfada yer alan TYP numarası yazan yere 278008 numarasını yazarak ilana ulaşabilirsiniz.

İŞKUR TYP ilanlarına ulaşmak için TIKLAYIN


Yorumlar