Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

İŞKUR Üzerinden: TYP Kapsamında İstanbul ve İzmir Personel Alımı Gerçekleştirilecek

İstanbul ve İzmir'de bulunan iki kamu kurumu için TYP kapsamında personel alımı yapılacak.

Abone ol
Abone ol 19 Nisan 2019 20:58

İstanbul için yayımlanan TYP personel alım ilanlarında iki farklı ilçe için alım yapılacağı açıklandı.

Yayımlanan personel alım ilanında yer alan bilgilere göre;

İstanbul Ümrüniye'de TYP personel alımı yapılacak. İstanbul Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı İl Müdürlüğü bünyesine gerçekleştirilecek alımlarda 10 personel istihdamı yapılacak. İlana göre Toplum Yararına Program kapsamında yapılacak olan bu alımlar Çevre Temizliği uygulama alanında olacak.

İstanbul için yayımlanan ikinci TYP ilanı Fatih Belediyesi için oldu. Fatih Belediyesi'nde bulunan Fatih İlçe Müftülüğü bünyesine yapılacak personel alımlarına 10 kişi istihdam edilecek. Alımlar; Fatih İlçe Müftülüğü bünyesinde Çevre Temizliği uygulama alanında gerçekleştirilecek.

İzmir için yayımlanan Toplum Yararına Program personel alım ilanları ise Bayraklı ilçesi için yayımlandı. İlçede faaliyet gösteren Bayraklı Kaymakamlığı bünyesine yapılacak alımlar çerçevesinde 5 personel alımı yapılacağı bildirildi. TYP ile personel alımları diğer iki ilanda olduğu gibi Çevre Temizliği alanında olacak.

TYP PERSONEL ALIM İLANLARINA BAŞVURU KOŞULLARI

TYP personel alım ilanlarına başvuru yapacak adaylardan talep edilen koşullar ise şunlar;

Türk vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum olmamak, Kuruma kayıtlı işsiz olmak, 18 yaşını tamamlamış olmak, Emekli ve malul aylığı almıyor olmak, Öğrenci olmamak (açıköğretim ve açık lise öğrencileri hariç)

BAŞVURULAR İŞKUR ARACILIĞIYLA

Yayımlanan ilana başvuru yapacak adaylar başvurularını İŞKUR üzerinden yapacaklar. Adaylar başvurular için İŞKUR Müdürlüklerine gidebilirler.

İlanları Görüntülemek İçin;

TYP personel alım ilanı arama sayfası üzerinden TYP ilan numarası yazan yere aşağıda yer alan numaraları yazarak ilanlara ulaşabilirsiniz.

İstanbul Ümraniye TYP Personeli alım ilan numarası: 279321

İstanbul Fatih TYP Personeli alım ilan numarası: 279322

İzmir Bayraklı TYP Personeli alım ilan numarası: 279412


Yorumlar