Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

İŞKUR Üzerinden: Toyota Bünyesine En Az Lise Mezunu Personel Alımı Yapılacak

İŞKUR TOYOTA Mart 2019 personel alımları yayınladı. Alım 3 şehir de yapılacak. Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye Anonim Şirketi bünyesine en az lise mezunu 5 kişi beden işçisi alımı yapılacak.

Abone ol
Abone ol 26 Şubat 2019 10:10

00004845565 İŞKUR ilanları numarası İş Kurumu il müdürlüğü iş ilanı ile TOYOTA bünyesine alınacak beden işçisi personel alımında adayların bay, bayan fark etmemekte olup, meslek lisesi mezunu, teknik lise mezunu, genel lise veya yüksekokul mezunu olan adaylar arasından alınacaktır. 

Adayların Kocaeli, Sakarya veya Düzce illerinde ikamet etmesi, vardiyalı çalışabilmesi, 18 yaş ile 30 yaş arasında bulunması, erkek adaylar için askerlik hizmetini en az 1 (Bir) yıl tecil ettirmiş veya askerlik hizmetini tamamlamış olması gerekmekte.

TOYOTA bünyesine alınacak belirli süreli alımda 6 ay aylık 2800 TL net maaş ve 6. ayın sonunda aylık net gelire ilave olarak 880 TL sosyal yardım ödemesi yapılacak. 

Belirsiz süreli yani kadrolu alımda ise personelin mevcut gelirine ilaveten senelik prim ödemesi, bireysel emeklilik ve özel sağlık sigortası yan hakları verilmektedir.

İlgilenen adayların 22 Mart 2019 tarihine kadar başvurularını TOYOTA hizmet binalarından veya internet üzerinden yapmaları gerekmekte.


Yorumlar