Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

İŞKUR Üzerinden: POMEM Müdürlüğüne Kamu Personel Alımı Yapılacak

İŞKUR POMEM müdürlüğüne kamu personeli alımı yapılıyor. Adaylar en az ilkokul mezun olması ve KPSS şartı aranmadan yapılmaktadır. Başvuru online veya şahsen yapılabilir.

Abone ol
Abone ol 18 Şubat 2019 15:35

Ankara Polis Moral Eğitim Merkez Müdürlüğü 1 kişi Kuru Temizlemeci olarak alım yapılmaktadır. Personel alımına başvuru yapacakların en az İlköğretim mezunu olması ve Buhar Makinesi, Ütü, Pres, Leke Makinesi ve Kuru Temizleme Makinesi kullanabiliyor olması, Kuru Temizleme bölümünde çalışmasına engel sağlık problemi bulunmaması gerekmektedir. Başvuruların 22 Şubat 2019 Tarihine kadar İŞKUR iş ilanları ilan no 00004839395 ile yapılması gerekmektedir.

Polis Moral Eğitim Merkez Müdürlüğü 1 kişi Aşçı Yardımcısı olarak istihdam edilecektir. Başvuru yapacakların en az ilkokul mezunu olması ve MEB Onaylı Hijyen Belgesi sahibi olmak gerekmektedir. Personel alımına başvurular İŞKUR resmi internet sitesi üzerinden son başvuru tarihine kadar ilan no 00004839425 ile yapılması gerekmektedir.

POMEM Müdürlüğü personel alımı 1 kişi Fırıncı Ustası-Unlu Mamuller (Pasta Ustası) olarak yapılmaktadır. Başvuru yapmak isteyen adayların Mutfak bölümü ile ilgili Hijyen Eğitimi almış olmak ve bunu belgelendirmek ve Pasta Ustalığı yapabileceğine dair Kalfalık veya Ustalık belgesine sahip olmak gerekmektedir. Başvurular İŞKUR üzerinden ilan no 00004839303 ile yapılacaktır.

Kişisel Durumu Engelli personel alımı 1 kişi en az ilköğretim mezunu Temizlik Görevlisi olarak yapılmaktadır. Adayların temizlik görevlisi olarak çalışmasına engel sağlık problemi olmaması şartı vardır. Başvurular İŞKUR sitesinden ilan numarası 00004839213 ile yapılacaktır.


Yorumlar