Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

İŞKUR Üzerinden: Polis Özel Harekat Daire Başkanlığı' na Personel Alımı Yapılacak

İŞKUR üzerinden yayımlanan ilanlarda, Polis Özel Harekat (PÖH) Daire Başkanlığı ve POMEM bünyelerinde geçici süreli görevlendirilmek koşuluyla Toplum Yararına Program (TYP) kapsamında memur personel alımları gerçekleştirilecektir. 

Abone ol
Abone ol 06 Şubat 2019 17:32

Yapılacak bu alımlara başvuruda bulunacak adayların, TYP kapsamında göreve başlatılacakları için sigortalı olarak bir iş yerinde çalışmıyor olması, emekli maaşı ya da herhangi bir maaş almıyor olması gerekmektedir. 

Hizmetli kadrosuna yapılacak alımlara başvuru yapmak için ayrıca T.C vatandaşı olunması ve açıköğretim fakülteleri dışında bir kurumda eğitim alınmıyor olması (öğrenci) gerekli görülmektedir.

Toplum Yararına Program detayları

Bu alımlarda, işe başlayacak kişilerin geçici süreli olarak (kurum tarafından belirtilir) genellikle 3 veya 6 aylık periyotlar şeklinde çalışma zamanı belirtilen işlere yerleştirmeleri sağlanıyor. 

Kurumların çevre temizliği veya bakımı gibi işlerinin yapılmasında görev alan TYP kapsamındaki işçilerin maaşları devlet tarafından ödeniyor ve bu kişiler sigortalı olarak çalıştırılıyorlar. Kişilerin maaşları asgari ücret olarak ödeniyor.

Yayımlanan memur alımı için başvuru yapmak isteyen kişilerin İŞKUR üye profilleri üzerinden başvurularını yapmaları gerekiyor. Üye profillerinde eksiksiz ve güncel bilgileri bulunan adaylar, bu ilanlara başvurularını gerçekleştirebilirler. 

Alımlarda üye profilinizdeki bilgilerin güncel ve eksiksiz olması önem arz ettiğinden, adayların üye profillerini güncel iletişim, eğitim gibi bilgileriyle güncellemeleri önerilmektedir. 

Yapılacak başvurular sonrası işe yerleştirmeler İŞKUR aracılığıyla kurum tarafından yapılmaktadır. 

İŞKUR üzerinde daha fazla sayıda toplum yararına program kapsamındaki ilana erişim sağlamanız mümkündür. Bahsi geçen ilanın TYP numarası aşağıda yer almaktadır.

İlan TYP numarası > 273334


Yorumlar