Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

İŞKUR Üzerinden: İcra Dairesi İçin En Az Lise Mezunu Zabıt Katibi Alımı Yapılacak

İŞKUR üzerinden yayımlanan personel alımların arasında hem kamu kurumları hemde özel sektör personel alımları yer alıyor.

Abone ol
Abone ol 18 Nisan 2019 22:45

Söz konusu personel alım ilanına dair yayımlayan kurum tarafından açıklamada; ''Ağırlıklı İcra dairesindeki işlerimiz için İcra dairesinde çalışacak deneyimli deneyimsiz bay ve bayan 2 personel alınacak.

Kurum tarafından yayımlanan Zabıt Katibi alım ilanına en az lise mezunu adaylar başvuru yapabilecek.

BAŞVURU KOŞULLARI

Ankara'da faaliyet gösteren İcra Dairesi için yayımlanan personel alım ilanına başvuru yapacak adaylardan hangi şartlar talep ediliyor?

İşte firma tarafından belirlenen başvuru koşulları;

Genel Koşullar;

İlana başvuru yapacak adayların Türk vatandaşı olması, en az lise ve dengi bir okudan mezun olması, 18 yaşından büyük olması, 35 yaşından küçük olması isteniyor.

Yoğun iş temposuna uyum sağlayabilecek, İş takibi ve sonuçlandırılması konusunda başarılı, Sistemli ve düzenli çalışma gerçekleştirebilecek, Dökümantasyon, kayıt, arşiv ve dosyalama işlemlerinde tecrübeli, Sorumluluklarının bilincinde olan, öğrenmeye açık MS Office programlarına hakim, İnsan ilişkileri güçlü, güler yüzlü, Ekip çalışmasına yatkın, Dikkatli ve titiz çalışan.

BAŞVURU SÜRECİ

İlana başvuru yapacak adaylar için başvuru süreci 30 Nisan tarihinde sona erecek. O tarihe kadar başvurular ilan metninde yer alan mail adresine cv göndermek şeklinde yapılacak.

İlana dair detaylar için TIKLAYIN


Yorumlar