Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

İŞKUR Üzerinden: Hasta Kabul Personeli, Hastane Hizmetlisi ve Hasta Danışmanı Alınacak

Hastaneler, Özel Sağlık Birimleri, Sağlık Kurum ve Kuruluşları, Özel Hastaneler, Tıp Merkezleri tarafından yayımlananbu ilanlarda çok sayıda pozisyonda personel alımı yapılacak.

Abone ol
Abone ol 24 Mart 2019 22:37

Hastanelerde görevlendirmek üzere yayımlanan personel alım ilanlarında ilkokul, lise, önlisans ve lisans mezunu adayların başvuru yapabileceği 313 ilan bulunmakta.

Bu ilanlarda yer alan açık pozisyonlar ve alım yapılacak kadro sayısı ise şu şekilde

Kadro Kontenjan Bilgileri

Hasta Bakımı Teknisyeni kadrosu için 4 personel alım ilanı yayımlanırken Hasta Danışmanı kadrosu için yayımlanan ilan sayısı 6.

Adaylar tarafından yakından takip edilen kadrolardan olan Hasta Kabul-Kayıt Görevlisi kadrosuna 108 personel alım ilanı yayımlandı.

Hasta Refakatçisi pozisyonu için 2 personel alım ilanı yayımlayan sağlık kuruluşları, Hasta ve Yaşlı Bakım Elemanı kadrosu için ise 175 personel alım ilanı yayımladı.

Bu kadroların dışında Hasta Ve Yaşlı Refakatçisi kadrosu için 1, Hastane Hizmetlisi kadrosu için 11, Hastane Yönetimi Ve Organizasyonu Meslek Elemanı kadrosu için 1 ve Temizlik Görevlisi (Hastane) kadrosu için 5 personel alım ilanı yayımlandı.

BAŞVURU KOŞULLARI

İŞKUR'da yayımlanan personel alım ilanlarına başvuru yapacak adayların sağlamaları gereken bazı koşullar bulunuyor.

Bu koşullar alım yapacak sağlık kuruluşları tarafından belirleniyor ve her kurum yada firma için farklılık gösteriyor. Genel başlıkları ile bu koşullar ise şunlar,

Türk vatandaşı olmak, Kadroların gerekliliklerine göre belirlenen eğitim seviyesinden mezun olmak, Vardiyalı çalışma sistemine ayak uydurmak, Takım çalışmasına yatkın olmak, alım yapılacak şehirde ikamet etmek ve edebilecek olmak ve erkek adaylar için askerlik görevini yapmış olmak, yapmış sayılmak veya tecilli olmak, Bilgisayar ve Office programlarını etkili bir biçimde kullanabilmek, görevini düzenli yapmaya engel teşkil edecek sağlık sorunu bulunmamak. Bu koşullara ek olarak ayrıca adayların öğrenim, deneyim, sertifika gibi şartlara da hassasiyet göstermeleri isteniyor.

Adayların başvuru yapması için öncelikle İŞKUR'da yayımlanan ilan metinlerine ulaşmak gerekiyor. Adaylar ilanlara ulaştıktan sonra ilanı yayımlayan sağlık kuruluşunun belirlediği şekilde başvurusunu yapması gerekiyor. Bu başvurular ya şahsen yapılıyor yada İŞKUR aracılığıyla.

İLANLARA İŞKUR'DA ULAŞMAK İÇİN

İlanlara ulaşmak için aşağıda yer alan bağlantıya tıklayarak İŞKUR İş İlanları sayfasına ulaşın. Burada meslek yazan yere hangi kadro için başvuru yapacaksanız adını yazın ara butonuna basın.

İŞKUR İş İlanları Sayfasına Ulaşmak için TIKLAYINIZ


Yorumlar