Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

İŞKUR Üzerinden Fatura Tahsilatçısı, Vardiya Amiri ve Sekreter Alımı Yapılacak

İŞKUR üzerinden yayımlanan personel alım ilanlarında Vardiya Amiri (Genel), Sekreter ve Fatura Ve Hesap Tahsilatçısı kadroları için alım ilanları yayımlandı.

Abone ol
Abone ol 29 Mayıs 2019 23:11

Bu ilanlara yapılacak olan personel sayısı ise şu şekilde;

Vardiya Amiri (Genel) kadrosu için yayımlanan ilan sayısı: 6

Sekreter kadrosu için yayımlanan ilan sayısı: 38

Fatura Ve Hesap Tahsilatçısı kadrosu için yayımlanan ilan sayısı: 58

BAŞVURU KOŞULLARI

Adayların Türk vatandaşı olması, ilanlarda belirtilen eğitim seviyelerinden lise, ön lisans ve lisans mezunu olması en önemli iki şart.

Bu iki şartın yanında bilgisayar Office programlarına hakim olmak, ayrıca firmalar ve kurumlar tarafından belirlenen yaş aralığında bulunulması, erkek adaylar için askerlikle hiçbir alakası olmaması (askerlik görevini yapmış olmak, yapmış sayılmak veya tecilli durumda bulunmak), görevini yapmaya engel herhangi bir engel sorunu bulunmaması ve ilanlarda yer alan ikamet, sertifika ve deneyim gibi özel şartları karşılamak, koşulları da diğer koşullar.

İLANLARA BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

İlanlara başvurlar ilanı yayımlayan firmanın talep ettiği şekilde yapılacak. Bu konuda firmalar birkaç farklı yol izleyebiliyor.

Firmalar öncelikle ilanların İŞKUR üzerinden yapılmasını talep ediyorlar. Bunun dışında ilanlarda telefon numarası bırakan firmalar randevu alınıp şahsen başvuru yapılmasını istiyorlar.

Son olarak ise bazı firmalar ilana mail adresi bırakıyorlar. Bu adrese özgeçmiş gönderilmesini isteyen firmalar başvuruların bu şekilde yapılacağını duyuruyorlar.

Vardiya Amiri (Genel) alım ilanları için TIKLAYIN

Sekreter kadrosu için alım ilanları için TIKLAYIN

Fatura ve Hesap Tahsilatçısı alım ilanları için TIKLAYIN


Yorumlar