Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

İŞKUR Üzerinden: En Az Lise Mezunu 319 Danışma Memuru, Hasta Danışmanı ve Sekreter Alınacak

Özel sektör firmaları yayımladıkları personel ilanlar ile onlarca kadroda personel alımı yapacaklarını duyuruyorlar.

Abone ol
Abone ol 10 Mayıs 2019 20:16

Kadro-Kontenjan Bilgileri

Sekreter kadrosu için özel sektör firmalarınca yayımlanan ilan sayısı: 232

Danışma Memuru için özel sektör firmalarınca yayımlanan ilan sayısı: 47

Hasta Danışmanı için özel sağlık kurumlarınca yayımlanan ilan sayısı: 39

İLANA KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Danışma Memuru, Hasta Danışmanı ve Sekreter alımı için yayımlanan ilanlar için özel sektör firmaları çok sayıda koşul talep ediyorlar.

Öncelikle adayların ilanların yayımlandığı şehirlerde ikamet ediyor olmaları yada edebilecek durumda olmaları isteniyor.

Bunun yanında alımlarda en belirleyici koşul öğrenim şartı. Bunun yanında kadroların ve mesleklerin gerekliliklerine göre adaylardan sertifika ve deneyim şartları da talep edilebiliyor.

Buna Göre;

İlanlara başvuru yapacak adayların, "Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, ilanlarda belirtilen eğitim seviyelerinden lise, ön lisans ve lisans mezunu olmak, bilgisayar Office programlarına hakim olmak, ayrıca firmalar ve kurumlar tarafından belirlenen yaş aralığında bulunulması, erkek adaylar için askerlikle hiçbir alakası olmaması (askerlik görevini yapmış olmak, yapmış sayılmak veya tecilli durumda bulunmak), görevini yapmaya engel herhangi bir engel sorunu bulunmaması ve ilanlarda yer alan ikamet, sertifika ve deneyim gibi özel şartları karşılamak" şartlarını sağlamaları isteniyor.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

İlanlara başvuruda bulunacak adaylar öncelikle ilan metinlerine ulaşacaklar. Kendilerine uygun ilanları bulan adaylar ilan metninde yer alan şekilde başvurularını yapacaklar. Başvurular ya İŞKUR üzerinden yada firmaya şahsen yapılacak.

Danışma Memuru alım ilanları için TIKLAYIN

Hasta Danışmanı alım ilanları için TIKLAYIN

Sekreter alım ilanları için TIKLAYIN


Etiketler personel ilanlar
Yorumlar