Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

İŞKUR Üzerinden: Danışma Memuru ve Arşiv Destek Personel Alımı Yapılacak

Normal vatandaşların yanı sıra engelli, eski hükümlü ve terörle mücadelede yaralanan vatandaşlar için de çok sayıda alım gerçekleşecek.

Abone ol
Abone ol 15 Nisan 2019 16:02

İŞKUR üzerinden yayımlanan personel alım ilanlarında Danışma Memuru ve Arşiv Destek Personel alımı yapılacak.

Özel sektöre yapılacak alımlarda; Arşiv Destek Personel alımları sadece İstanbul'da gerçekleşecek.

Bunun dışında Danışma Memuru alımı için yayımlanan personel alım ilanında alımların 6 farklı şehirde yapılacağı bildirildi. Tamamı özel sektör için yayımlanan ilanlar İstanbul, Bursa, Kocaeli, Antalya, Tekirdağ, Kahramanmaraş şehirlerinde yapılacak.

Söz konusu personel alım ilanlarında yer alan kontenjan bilgilerinde ise Danışma Memuru kadrosu için 37 personel alımı yapılacağı bildirildi. Yayımlanan diğer alım ilanında ise Arşiv Destek Personeli alımları için 1 personel istihdamı yapılacağı duyuruldu.

BAŞVURU KOŞULLARI NELER?

Her kurum yada her firma tarafından yayımlanan personel alım ilanlarında adaylardan belirli koşullara sahip olmaları isteniyor. Bu koşullar ilandan ilana farklılık gösterirken belli başlı maddeler ön plana çıkıyor.

İlanlara başvuru yapacak adayların, "Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, ilanlarda belirtilen eğitim seviyelerinden lise, ön lisans ve lisans mezunu olmak, bilgisayar Office programlarına hakim olmak, ayrıca firmalar ve kurumlar tarafından belirlenen yaş aralığında bulunulması, erkek adaylar için askerlikle hiçbir alakası olmaması (askerlik görevini yapmış olmak, yapmış sayılmak veya tecilli durumda bulunmak), görevini yapmaya engel herhangi bir engel sorunu bulunmaması ve ilanlarda yer alan ikamet, sertifika ve deneyim gibi özel şartları karşılamak" şartlarını sağlamalarını istiyor.

İLANLARA BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

İŞKUR'da yayımlanan özel sektör ilanlarına başvurular iki şekilde yapılıyor. Birinci yöntem başvuruların İŞKUR üzerinden yapılması. Adaylar İŞKUR'a üye olduktan sonra başvurularını elektronik olarak yapabilirler.

İkinci yöntem ise ilanı yayımlayan kurumun verdiği iletişim bilgileri üzerinden şahsen başvuru yapmak.

Arşiv Destek Personeli ilanını görüntülemek için TIKLAYIN

Danışma Memuru alım ilanlarını görüntülemek için TIKLAYIN


Yorumlar