Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

İŞKUR üzerinden Çağrı Merkezi Personeli Alınıyor! En Az İlkokul Mezunu Bin 230 Çağrı Merkezi Personeli Alımı İlanı

İlkokul Mezunu iş arayanlar için büyük fırsat! İŞKUR üzerinden Çağrı Merkezi Personeli Alınıyor! İŞKUR üzerinden yayınlanan ilana göre, farklı illerde ve farklı firmalarda çalıştırılmak üzere; en az ilkokul mezunu bin 230 Çağrı Merkezi Asistanı ve yöneticileri alınacak. İlanın detaylarına haberimizden ulaşabilirsiniz.

Abone ol
Abone ol 16 Eylül 2018 20:34

İŞKUR üzerinden Çağrı Merkezi Personeli Alınıyor! En Az İlkokul Mezunu Bin 230 Çağrı Merkezi Personeli Alımı İlanı

Çağrı merkezi sektörü, günümüzün en fazla gelişen ve en fazla istihdam sağlayan sektörlerinden birisidir. Rahat bir iş olmadığının yanı sıra; yüksek maaşlar ve sunulan haklarıyla da ilgi çeken Çağrı Merkezinde çalışmak isteyenler için yayınlanan ilana göre; en az ilkokul mezunu ve KPSS şartı olmaksızın, farklı illerde ve pozisyonlarda toplamda bin 230 personel alımı gerçekleşecek.

Hangi Pozisyonlara Kaç Adet Alım Sağlanıyor?

Çağrı merkezi geçmişinizin olup olmadığı fark etmeksizin, Çağrı Merkezi Elemanı (208) ve Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi (1.011) pozisyonlarına, tecrübeniz olması şartıyla ise; Çağrı Merkezi Takım Lideri (10) ve Çağrı Merkezi Yöneticisi (1) pozisyonlarına başvuru yapabilirsiniz.

Aranan Şartlar Neler?

Çağrı merkezinde çalışabilmek ve ilanlara başvuru yapabilmek için aranan şartların geneli; Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak, en az 18 yaşında olmak, Çağrı Merkezinde çalışmaya engel herhangi bir sağlık problemi olmamak, vardiya ve hafta sonları çalışmaya, takım çalışmasına yatkın olmak, erkek adaylar için askerliğini yapmış veya en az 2 yıl tecilli olmak gibi şartlar bulunmaktadır..

Çağrı Merkezlerinin sunduğu imkanlar arasında dolgun maaş, servis ve yemekle birlikte, sosyal haklarda yer almaktadır.

Başvurular Ne Zaman Sonlanıyor?

Başvurular an itibariyle başlamış ve devam etmektedir. Son başvuru tarihleri de, farklı ilanlar olduğu için değişkenlik göstermektedir. Bu nedenle, Çağrı Merkezinde çalışmak istiyorsanız ve ilanlara başvuru yapmayı düşünüyorsanız, acele etmeniz gerekecektir.

Nasıl Başvuru Yapabilirim?

İlanlara başvuru yapabilmek için İŞKUR sisteminde kayıtlı olmanız ve İŞKUR sistemine giriş yaparak, ilgili ilanlara dijital ortamdan başvuru yapmanız gerekmektedir. Bunun yanı sıra; İŞKUR bürolarını ziyaret ederek de, direkt başvuru yapabilirsiniz.




Yorumlar