Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

İŞKUR Üzerinden: BİM Personel Alımı Gerçekleştirecek

BİM çok sayıda personeli bulunan, ülkemizde oldukça fazla sayıda şubesi bulunan perakende market zincirlerinden bir tanesi. 

Abone ol
Abone ol 15 Şubat 2019 23:01

Düşük ve orta gelirli vatandaşların sık tercih ettiği market zincirlerinden olan BİM, bünyesinde binlerce personeli istihdam ediyor

Her noktada şubesi bulunan firmanın, sürekli olarak yeni şubeleri açılarak, vatandaşlarla ekonomik fiyatlardan perakende ürünleri buluşturuluyor. Bu personel sayısına ve şube sayısına ulaşmış BİM, mevcutta yeni personel alım ilanları yayımlıyor ve ilanlara başvuruları İŞKUR üzerinden alıyor. 

Hangi pozisyonlara alım yapılıyor?

BİM tarafından yayımlanan ilanlara başvurular İŞKUR üzerinden alınıyor. Gerekli şartları taşıyan adayların başvuruları İŞKUR üzerinden alınarak, değerlendirme sürecine tabi tutuluyor ve uygun görülen adayların, başvuru yapılan pozisyonlarda işe yerleştirmeleri sağlanıyor. 

Firma bünyesine şuanda beden görevlisi, kasiyer, market görevlisi, reyon görevlisi, tezgahtar, satış danışmanı gibi kadrolar üzerinden alımlar gerçekleştiriliyor. 

Üye profili bulunan ve gerekli şartları barındıran adaylar, başvurularını online olarak gerçekleştirebilirler. İlanlara başvurularda adaylarda aranacak şartlar, pozisyona göre değişiklik gösterdiğinden, tüm pozisyonlar için adayların ilgili bağlantılarda başvuru şartları bölümüne göz atmaları gerekmektedir. 

İlan şartlarına uygun olmadığı tespit edilen adayların başvuruları değerlendirme sürecine alınamayacaktır. Bu bağlamda adayların, kendilerinden istenen şartları taşıdıklarından emin olmaları, üye profilindeki bilgilerin eksiksiz ve güncel olduğuna dikkat etmeleri gerekmektedir.

İlanlara ulaşmak için açık iş ilanları alanından arama yerine " BİM Birleşik " yazılması yeterli olacaktır.


Yorumlar