Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

İŞKUR Üzerinden: 295 Hastane Hizmetlisi, Ambulans Şoförü ve Hasta Karşılama Personel Alımı Yapılacak

Hastaneler ve özel sağlık kuruluşları tıp merkezleri olmak üzere İŞKUR üzerinden yayımlanan personel alım ilanları ile kadrolarında oluşan personel açığını böylelikle kapatmayı hedefliyorlar.

Abone ol
Abone ol 18 Mart 2019 22:47

Türkiye İş Kurumu üzerinden özel sağlık kuruluşları ve özel hastaneler de görevlendirmek üzere 8 farklı kadroda toplam 295 personel alımı yapılacak.

Alım yapılacak kadro kontenjan detayları ise şu şekilde:

İŞKUR Destekli Yayımlanan İlanlarda; Hasta Bakımı Teknisyeni kadrosu için 8 Hasta Danışmanı kadrosu için 44 Hasta Kabul-Kayıt Görevlisi kadrosu için 39 Hasta Karşılama ve Yönlendirme Görevlisi kadrosu için 1 Hasta Refakatçisi kadrosu için 2 Hasta ve Yaşlı Bakım Elemanı kadrosu için 199 Hastane Hizmetlisi kadrosu için 1, Ambulans Sürücüsü kadrosu için 1 personel alım ilanı yayımlandı.

BAŞVURU KOŞULLARI

İlanlara başvuru yapacak adaylardan sağlamaları istenen başlıca ve ortak koşullar arasında Türk vatandaşı olmak, Kadroların gerekliliklerine göre belirlenen eğitim seviyesinden mezun olmak, Vardiyalı çalışma sistemine ayak uydurmak, Takım çalışmasına yatkın olmak, alım yapılacak şehirde ikamet etmek ve edebilecek olmak ve erkek adaylar için askerlik görevini yapmış olmak, yapmış sayılmak veya tecilli olmak, şartları yer alıyor.

Özel Koşullar

Bu koşulların yanı sıra ayrıca adayların kadrolara göre farklılık göstermek koşulu ile Bilgisayar ve Office programlarını etkili bir biçimde kullanabilmek, görevini düzenli yapmaya engel teşkil edecek sağlık sorunu bulunmamak. Bu koşullara ek olarak ayrıca adayların öğrenim, deneyim, sertifika gibi şartlara da hassasiyet göstermeleri isteniyor.

BAŞVURU SÜRECİ

İŞKUR üzerinden gerçekleştirilen bu alımlara başvuru yapacak adaylar başvurularını da İŞKUR aracılığıyla yapabilirler.

İŞKUR İş İlanları Sayfasına ulaşın.

İŞKUR İş İlanları Sayfasına Ulaşmak için TIKLAYINIZ

Hangi Kadro için başvuru yapacaksanız kadronun adını yazın Ara butonuna basın


Yorumlar