Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

İŞKUR Üzerinden: 1273 Çağrı Merkezi Temsilcisi Alımı Yapılacak

Özel sektör firmaları ve kamu kurumları tarafından yayımlanan personel alım ilanlarında çok sayıda personel alım ilanı bulunmaktadır.

Abone ol
Abone ol 17 Mart 2019 12:41

İŞKUR üzerinden Türkiye Geneli onlarca şehir için yayımlanan Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi alımı için toplam 1273 personel alım ilanı bulunmakta.

Yayınlanan ilanlara en az lise mezunu olmak şartıyla farklı öğrenim seviyelerinden mezun adaylar başvuru yapabilir

BAŞVURU KOŞULLARI

Lise, Önlisans ve Lisans Mezunu adayların başvuru yapabilecekleri Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi kadrosu için talep edilen genel koşullar ise şu şekilde,

İlanlara başvuru yapacak adayların Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması, Düzgün bir diksiyona sahip olması ve etkili iletişim kurabilmesi isteniyor.

Bu şartın dışında çalışma sistemi ile ilgili koşullar adaylardan talep ediliyor. Bu koşullar arasında vardiyalı çalışma sistemine ayak uydurmak, Takım çalışmasına yatkın olmak, ilanda yer alan eğitim seviyesinden mezun olmak (söz konusu ilanda en az lise mezunu olmak kaydıyla önlisans ve lisans mezunu adaylarında başvuru yapabileceği ilanlar yer alıyor), alım yapılacak şehirde ikamet etmek ve edebilecek olmak ve erkek adaylar için askerlik görevini yapmış olmak, yapmış sayılmak veya tecilli olmak Bilgisayar ve Office programlarını etkili bir biçimde kullanmak şartları yer almakta.

Bu şartlara ek kurumlar kendilerinde adaylardan özel şartlar talep edebilir.

BAŞVURU ŞEKLİ

İlanlara başvuru yapacak adaylar başvurularını ilanı yayımlayan kurum tarafından açıklanan yönteme göre belirliyorlar. Buna göre adaylar ya İŞKUR üzerinden yada şahsen yapacaklar.

İlanlara ulaşmak için; tıklayın


Yorumlar