Anasayfa /  Ekonomi

İŞKUR özel güvenlik personel alımı yapıyor !

İŞKUR yeni iş ilanları yayınladı. Yayınlanan personel alım ilanlarında İŞKUR yüksek maaşlı güvenlik görevlisi alımı yapılacağını duyurdu.İşte detaylar...

Abone ol
Abone ol 09 Aralık 2019 11:35

İŞKUR güvenlik görevlisi personel alımı için yeni iş ilanları yayınlandı. Türkiye genelinde birçok ilde güvenlik görevlisi personel alımı yapacağını duyuran İŞKUR'da başvurular başladı. 

O İLLERDE PERSONEL ALIMI YAPILACAK!

İŞKUR yayınladığı iş ilanında İzmir, Antalya, Denizli, Bursa, Kocaeli, Kırklareli, Tekirdağ, Ankara, İstanbul, Gaziantep, Düzce, Kayseri, Adana, Bilecik, Uşak, Niğde, Sakarya, Afyonkarahisar, Manisa ve Kastamonu'dan toplam 575 güvenlik görevlisi personeli alacağını duyurdu. 

İŞKUR'un güvenlik görevlisi alın ilanına başvurmak isteyen adaylar İŞKUR'un web sitesinden e-devlet şifreleriyle ön kayıt yaptırabilirler.

İŞKUR GÜVENLİK GÖREVLİSİ PERSONEL ALIM İLANLARI İÇİN TIKLAYINIZ.

 

 

İŞKUR GÜVENLİK GÖREVLİSİ PERSONELİ ŞARTLARINI AÇIKLADI

İŞKUR, güvenlik görevlisi personel başvurusunda bulanacak adaylardan bazı şartları yerine getirmelerini istedi. Adayların:

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması, 

18 yaşından büyük olması,

Kamu haklarıdan uzaklaştırılmamış olması, 

En az ilköğretim mezunu olması,

 

Güvenlik görevlisi olmak için gerekli sertifikaları almış olması,

Göreve engel sağlık sorunu bulunmaması,

Erkek adayların askerliğini tamamlamış olması,

Vardiyalı çalışabilmek ve

İletişim becerilerinin yüksek olması bekleniyor. 

ÖZEL GÜVENLİK GÖREVLİSİ OLMAK İÇİN NE YAPMALI?

Özel güvenlik görevlisi olmak için ilinizde bulunan sertifika vermeye yetkili olan kurumlardan silahlı veya silahsız olmak üzere eğitim almanız gerekmektedir. Eğitimden sonra her sene Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenmekte olan ÖGG sınavına katılıp başarılı olmalısınız. Bu sınav her sene 6 kez yapılmaktadır ve başarılı sayılmak için de en az 60 puan almanız gerekmektedir.

ÖZEL GÜVENLİK EĞİTİM SÜRELERİ 

Silahlı ve silahsız olmak üzere iki farklı özel güvenlik eğitimi vardır.

Silahlı özel güvenlik temel eğitim süresi 120 saattir. 15 gün temel dersler+ 3 gün silah dersi ( 2 gün teorik eğitim ve 1 gün poligonda 25 mermi atış eğitimi) olmak üzere toplam 18 iş günüdür.

Silahsız özel güvenlik temel eğitimi ise 100 saattir. (15 gün) Eğitimlere katılmak mecburidir. Mazeretsiz %10 D/S (100 saatin 10 saati), mazeretli %30 D/S (100 saatin 10 saati) devamsızlık hakkınız mevcuttur. Özel güvenlik görevlisi çalışma alanları, iş olanakları Özel güvenlik görevlileri sitelerde, hastanelerde, konser, tiyatro gibi çeşitli etkinliklerde, okullarda, bankalarda ve daha çok sayıda yerde çalışma imkanı bulunmaktadır.

 
Yorumlar