Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

İŞKUR iş ilanları | İŞKUR Üzerinden 250 Depo Sevkiyat Sorumlusu ve Ambar Görevlisi Alım İlanı Yayımlandı

İŞKUR iş ilanları | İŞKUR Üzerinden 250 Depo Sevkiyat Sorumlusu ve Ambar Görevlisi Alım İlan Yayımlandı İŞKUR üzerinden verilen özel sektör ilanlarına göre 250 depo sevkiyat sorumlusu ve Ambar Görevlisi alımı yapılacağı açıklandı. İşte Detaylar.

Abone ol
Abone ol 11 Haziran 2019 04:17

İŞKUR İş İlanları | İŞKUR Üzerinden 250 Depo Sevkiyat Sorumlusu ve Ambar Görevlisi Alım İlanı Yayımlandı

İŞKUR üzerinden verilen özel sektör ilanlarına göre 250 depo sevkiyat sorumlusu ve Ambar Görevlisi alımı yapılacağı açıklandı. İşte Detaylar.

Türkiye İş Kurumu ( İŞKUR )'da yer alan açık kadrolardan bir diğeri ise depo sevkiyat sorumlusu kadrosu için yayınlanan ilanlar olmuştur. Toplamda 78 depo sevkiyat sorumlusu alımı yapılacak olup, hangi şirket depo sevkiyat sorumlusu alacak ve depo sevkiyat sorumlusu için iş başvuru işlemleri nereden ve nasıl yapılacak gibi bilgiler haberimizde yer almaktadır. İşte ilan detayları...

DEPO SEVKİYAT SORUMLUSU ALIMI YAPACAK ŞİRKETLER HANGİLERİ?

Depo sevkiyat sorumlusu kadrosu için personel alacak şirketler ise şöyledir; Göksel kimya şirketi, Afra metal mobilya şirketi, Yıldırım büro mobilyaları şirketi, Kromsan metal kaplama sanayi ve ticaret şirketi, İnoksen makina sanayi ve ticaret şirketi, Kuzeymark enerji sanayi ve ticaret anonim şirketi gibi özel sektör firmaları depo sevkiyat kadrosu için personel alacaktır. Peki depo sevkiyat sorumlusu alımlarına nereden ulaşılır ve iş başvurusu nereden yapılır?

AMBAR DEPO GÖREVLİSİ ALIMI YAPAN ŞİRKETLER:

İŞKUR aracılığı ile yayımlanan ilanlara göre 178 kişilik boşluk ile Ambar Depo Görevlisi alınacak.  Başlıca alım yapacak şirketle ise, İNT Mağazacılık, Aktüel Ofis Malzemeleri A.Ş, Utku Oyuncak Matbaa Plastik Sanayi, Tempo Mağazacalık gibi şirketler alım yapacak. Tüm detaylara aşağıdaki bağlantılardan ulaşabilirsiniz.

DEPO SEVKİYAT SORUMLUSU KADROLARINA NEREDEN ULAŞILIR VE İŞ BAŞVURUSU NEREDEN YAPILIR?

Depo sevkiyat sorumlusu kadroları Türkiye İş Kurumu İŞKUR üzerinden yayınlanmakta olup, aşağıda verilen bağlantıyı kullanarak depo sevkiyat sorumlusu iş ilanlarına ulaşabilir ve inceleme yapabilirsiniz. İlgili kadro için iş başvuru işlemleri yine aynı Türkiye iş kurumu sayfasından üye girişi yapıldıktan sonra ilanların detaylarına girerek "başvur" butonu kullanılarak iş başvuru işlemleri yapılabilmektedir.

Depo sevkiyat sorumlusu kadrosua başvurma için TIKLAYIN  

Ambar Depo Görevlisi başvurma için TIKLAYIN   




Yorumlar