Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

İŞKUR İş İlanı | İŞKUR Üzerinden A101 Marketleri Personel Alım İlanı Yayımlandı!

İŞKUR Üzerinden A101 Marketleri Personel Alım İlanı Yayımlandı! Marketler zinciri a101 personel alımı yapacağını Türkiye İş Kurumu İŞKUR üzerinden ilan yayınlayarak bildirdi. Marketler zinciri iş başvuru ve diğer bilgiler haberimizde bulabilirsiniz

Abone ol
Abone ol 15 Haziran 2019 02:41

 İŞKUR İş İlanı | İŞKUR Üzerinden A101 Marketleri Personel Alım İlanı Yayımlandı!

A101 Marketleri personel alımı yapacağını Türkiye İş Kurumu İŞKUR üzerinden ilan yayınlayarak bildirdi. A101 Marketler zinciri iş başvuru ve diğer bilgiler haberimizde bulabilirsiniz

Perakende alanında müşterilerine hizmet sunmakta olan a101 marketler zinciri personel alımı yapacağını Türkiye iş kurumu İŞKUR üzerinden duyurdu. İş başvuru detayları, personel alımı hakkında bilgi ve detaylar haberimizde.

A101 MARKETİN PERSONEL ALIMI SAĞLAYACAĞI KADRO DETAYLARI NEDİR?

A101 marketler zincirinin personel alımı yapacağı kadro detayları ise şöyledir; sadece reyon görevlisi kadrosu için alım sağlayacağını belirten a101 marketler zinciri hangi bölgelerden personel alımı sağlayacak?

A101 HANGİ BÖLGELERDEN PERSONEL ALIMI SAĞLAYACAK?

A101 Türkiye İş Kurumu İŞKUR üzerinden verdiği ilanlar neticesinde personel alımı yapacağı bölgeleri de açıkladı. Antalya, Balıkesir ve Sinop gibi bölgelerden personel alımı sağlayacaktır.

MARKETE NASIL İŞ BAŞVURUSU SAĞLANIR?

Perakende sektöründe hizmet sunan a101 marketler zinciri iş ilanlarını Türkiye İŞ Kurumu İŞKUR üzerinden yayınlamaktadır. Marketler zincirine iş başvurusu sağlamak isteyenler aşağıda yer alan bağlantıya giderek üye girişi yaparak ve ya üye kayıt işlemi oluşturarak iş ilanlarını inceleyebilir ve iş başvuru aşamasına geçebilirler.

Adayların yapması gereken aşağıda verilen bağlantıya giderek "iş yeri ünvanı" kısmına "a101" yazmalı ve "ara" butonuna basmalı ve marketler zincirinin ilanlarını listelemelidirler.

Marketler zinciri iş ilanları için TIKLAYIN 


Yorumlar