Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

İŞKUR İş İlanı | İŞKUR Üzerinde Belediyeye Kadrolu İşçi Alım İlanı Yayımlandı!

İŞKUR Üzerinde Belediyeye Kadrolu İşçi Alım İlanı Yayımlandı! Antalya ilinde bulunan Kemer Belediyesi işçi pozisyonunda kadrolu alım yapacağını belirtti. Peki şartlar ve detaylar nedir?

Abone ol
Abone ol 13 Haziran 2019 20:22

İŞKUR Üzerinde Belediyeye Kadrolu İşçi Alım İlanı Yayımlandı!

Antalya ilinde bulunan Kemer Belediyesi işçi pozisyonunda kadrolu alım yapacağını belirtti. Peki şartlar ve detaylar nedir?

İŞKUR aracılığı ile belediye personel alımları yayımlanmaya devam ediyor. 13 Haziran 2019 tarihi itibari ile yayımlanmış olan ilanlara göre yeni ilanlar eklendi ve Antalya Kemer Belediyesi 20 kişilik boşluğu ile işçi alacğaını vurguladı.İşin Olsa ekibi olarak sizlere ilgili ilan hakkında detayları haberimizde paylaşacağız.

İLANIN DETAYLARI:

Kurum Adı: Antalya Kemer Belediyesi Personel Ltd Şti.

Meslek Adı:Beden İşçisi ( Genel )

Açık İş Sayısı: 20

Niteliği: Tam Süreli

Yayımlanmış olan ilan kapsamında adaylardan genel nitelikler aranacak. Bu yönde adayların Sağlık aısından görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, herhangi bir Adli Sicil kaydı ve Adli Sicil Arşivi olmamak şartları aranır. Ayrıca yayımlanan ilana baktığımızda adaylardan mezuniyet şartı aranmadığını görebiliyoruz.

BAŞVURULAR:

Adaylar başvurularına 12 haziran 2019 tarihinde başlamış olup en geç 14 haziran 2019 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gereklidir. Adaylar başvurularını, Kuzdere Mahallesi Mustafa Kemal Caddesi no:81/B Kemer/ANTALYA adresine gerçekleştirileceklerdir. Adaylardan başvuru esnasında Kimlik, Adl, Sicil Kaydı ve Sağlık Raporu istenecek.

Detaylı bilgi için TIKLAYIN




Yorumlar