Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

İŞKUR İş İlanı | İŞKUR 1 Temmuz Kamu Personeli Alım İlanları Yayımladı

İŞKUR İş İlanı. İŞKUR 1 Temmuz Kamu Personeli Alım İlanları Yayımladı.İŞKUR büro personelleri, sağlık personelleri, turizm ve otelcilik meslek elemanları beden işçisi, öğretmen ve diğer kadrolarda personel alımları yapacak. 1 Temmuz iş ilanları haberimizde..

Abone ol
Abone ol 01 Temmuz 2019 00:02

İŞKUR  İş İlanı | İŞKUR 1 Temmuz Kamu Personeli Alım İlanları Yayımladı

İŞKUR büro personelleri, sağlık personelleri, turizm ve otelcilik meslek elemanları beden işçisi, öğretmen ve diğer kadrolarda personel alımları yapacak. 1 Temmuz iş ilanları haberimizde..

İŞKUR tarafından kamu ve özel sektöre personeller aranıyor. 1 Temmuz tarihinde açıklanan yeni personel istihdamı haberlerini aktarıyoruz. Buna göre gerek okur yazar seviyesinde eğitime sahip olsun, lise, ön lisans ya da lisans mezunu olan adayların başvuru yapabileceği 43 bin 258 ilan bulunuyor. Peki bu ilanlardan kamu kurumlarına yapılacak personel alımları hangileri;

KAMU KURUMU ALIMLARI;

İŞKUR'un başvuru almış olduğu memur, daimi ya da geçici süreli işçi alımları başvurularından bir kısmı 1 Temmuz tarihinde tamamlanacak. 14 farklı kamu kurumu memur alımları başvuruları için son gün bugün. İşte o ilanlar.

Özel sektörde açık iş ilanlarına değinmek gerekirse, İŞKUR üzerinden 2019 yılında 687bin 980 kişi işe yerleşti. Milli istihdam seferberliği sürüyor. İşe yerleşme oranları 2019 yılı sonuna kadar daha da artması bekleniyor.

YENİ AÇIKLANAN İLANLAR;

Yapılacak istihdamlarda en çok beden işçisi, temizlik görevlisi, satış danışmanı kadrolarına ayrıldı. Bu alanlarda 13 bin kişi istihdam edilecek. Yaz ayının gelmesi nedeniyle turizm ve otelcilik alanlarında da pek çok açık iş ilanı bulunduğunu söyleyebiliriz. Bu alanda 1209 kişi alınacak. Özel güvenlik görevlisi kadrolarında silahlı-silahsız olarak 987 kişi alınacak. Büro memur kadrolarında ise

Ön muhasebeci kadrosunda 712 kişi istihdam edilecek. TIKLAYIN 

Genel Büro memuru kadrosunda 439 kişi alınacak. TIKLAYIN 

Aşçı ve aşçı yardımcısı kadrolarında 350'den fazla açık iş ilanları 1 TIKLAYIN

Aşçı ve aşçı yardımcısı kadrolarında 350'den fazla açık iş ilanları 2 TIKLAYIN

Sağlık alanlarında personel alım ilanları için 1 TIKLAYIN

Sağlık alanlarında personel alım ilanları için 2 TIKLAYIN


Yorumlar