Anasayfa /  Foto Galeri

İşinden istifa eden çalışanlara yıllık izin müjdesi!

İşinden istifa eden çalışanlara yıllık izin müjdesi! Çalışan milyonlarca insanı yakından ilgilendiren yıllık izin ücreti gelişmesi! Kamu Denetçiliği Kurumu (KDK), işinden istifa eden ve çalıştığı süre boyunca kullanamadığı yıllık izin ücretini almak isteyen hemşire için hastane yönetimiyle görüşerek ücretin ödenmesini sağladı.

İşinden istifa eden çalışanlara yıllık izin müjdesi! - Sayfa 1

İşinden istifa eden çalışanlara yıllık izin müjdesi!

Çalışan milyonlarca insanı yakından ilgilendiren yıllık izin ücreti gelişmesi! Kamu Denetçiliği Kurumu (KDK), işinden istifa eden ve çalıştığı süre boyunca kullanamadığı yıllık izin ücretini almak isteyen hemşire için hastane yönetimiyle görüşerek ücretin ödenmesini sağladı.

İşinden istifa eden çalışanlara yıllık izin müjdesi! - Sayfa 2

Kamu Denetçiliği Kurumu (KDK), işinden istifa eden ve çalıştığı süre boyunca kullanamadığı yıllık izin ücretini almak isteyen hemşire için hastane yönetimiyle görüşerek ücretin ödenmesini sağladı.

İşinden istifa eden çalışanlara yıllık izin müjdesi! - Sayfa 3

Alınan bilgiye göre, bir hastanede sürekli işçi statüsünde hemşire olarak çalışan kişi, hastane yönetimiyle yaşadığı sorunlardan dolayı istifa etti.

İşinden istifa eden çalışanlara yıllık izin müjdesi! - Sayfa 4

Hastanedeki personel sayısının az olması sebebiyle 34 günlük yıllık iznini kullanamadığını belirten hemşire, biriken izin ücretinin ödenmesi talebiyle KDK'ye başvuru yaptı.