Anasayfa /  Ekonomi

Koronavirüs ile mücadele kapsamında 1447 Kiracısından Kira Ücreti Almayacak! Dikran Masis kimdir?

Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'yi de etkisi altına lana koronavirüs salgını hem can kaybı hemede ekonomik anlamda büyük kayıplara neden oluyor. gerek dünyada gerekse ülkemizde koronavirüs salgınına karşı hem sağlık önlemleri hemde ekonomik tedbirler alınıyor. Koronavirüs ile mücadele kapsamındaİşadamından alkışlanacak karar geldi. Dikran Masis 1447 kiracısından kira ücreti almayacağını açıkladı. Dikran Masis kimdir? Dikran Masis eşi kim? Dikran Masis hayatı haberimizde

Abone ol
Abone ol 26 Nisan 2020 02:16

Covıd-19'un ekonomiye etkileri çalışanlara olduğu kadar esnaflarıda etkiliyor. Koronavirüs salgınının yaşandığı bu dönemde esnafların mevcut işlerin tamamen durmasından dolayı zor günler geçiyor. Çünkü geliri durdu. Buna göre mevcut kiralarını ödemekte zorluk çeken bazı kiracılara sevindirici haberler gelmeye devam ediyor. 

Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'yi de etkisi altına lana koronavirüs salgını hem can kaybı hemede ekonomik anlamda büyük kayıplara neden oluyor. gerek dünyada gerekse ülkemizde koronavirüs salgınına karşı hem sağlık önlemleri hemde ekonomik tedbirler alınıyor. Koronavirüs ile mücadele kapsamındaİşadamından alkışlanacak karar geldi. İş adamı Dikran Masis 1447 kiracısından kira ücreti almayacağını açıkladı.

1447 DÜKKANDAN KİRA ALMAYACAK!

İşadamı Dikran Masis 1447 kirada dükkanı bulunuyor. işyeri kapalı olan esnafından kira ücreti almayacağını duyurdu. Örnek bu davranış takdirle karşılanan Dikran Masis açıklamasında “İnsanların dükkanı kapalı. Bundan dolayı bizim böyle kira alma bir hakkımız yok. Toplam 1447 esnafımız evde sıkıntılı şekilde oturmuş, birde bunun yanında kiramı nasıl ödeyeceğim diye mi düşünecek? Ben onların sağlıklı kalmasından yanayım." dedi.

Birinci günden talimatını verdiğini elektrik borcu olsa da alınmaması gerektiği ifade edildi. Açıklamasında esnaftan bu dönemde kira alınmaması için yasa hazırlanması çağrısında bulunarak. Mülk sahiplerine de çağrı yaparak 2 ay kira almasanız ne değişir. Mülkün değeri düşmez her şeyi devletten beklememek lazım dedi.

DİKRAN MASİS KİMDİR?

Ermeni asıllı iş adamı Masis, 1964 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eskidji Müzayede Şirketi'nin sahibi ve Eskidji Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanıdır.

 Dikran Masis, dört defa evlendi ve son evliliğini de kendinden 35 yaş küçük Yasemin Öztürk ile yaptı. 2009 yılında evlenen Masis, bir dönem Nükhet Duru ile de evli kaldı ve bu evlilikten Cem adında oğlu oldu. Emlak zengini sayılabilecek Masis, müzayede denildiğinde akla gelen ilk isimlerdendir.

 

Dikran Masis, bugüne kadar dört evliik gerçekleştirdi ve son evliliğini de kendisinden 35 yaş küçük olan iç mimar Yasemin Öztürk ile yaptı. Eşi için her yıl düzenlediği doğum günü partileri magazin gündemine damga vuruyor. Ayrıca Yasemin Öztürk ile sık sık Fransa St. Tropez'e gidiyor. Masis daha önce ünlü sanatçı Nükhet Duru ile nikah masasına oturmuştu ve bu evlilikten Cem adında bir oğlu dünyaya gelmişti. Babasının vefatının ardından kalan miras ile işlerini büyüttü.

 

Yorumlar