Anasayfa /  Güncel

İş Yerine Benzin Döküp Ateşe Verdiler Karşısına Geçip Fotoğraf Çektiler

Samsun'da maskeli kimliği belirsiz 2 kişi tarafından önce iş yerine benzin döküldü sonrasında ise ateşe verildi buda yetmiyormuş gibi telefonlarını çıkarıp fotoğraf çektiler.

Abone ol
Abone ol 29 Eylül 2018 16:35

Yangın, Samsun'un Tekkeköy ilçesi 19 Mayıs Mahallesi'nde saat 02.30 da meydana geldi. Fındıkçı dükkanına gelen yüzlerinde kar maskesi bulunan kimliği belirsiz 2 kişi, Mehmet Akça ve oğulları Ömür Akça ve İsa Akça'ya ait iş yerinin etrafına ve giriş kapısı yanındaki doğalgaz kutusunun bulunduğu yere ellerindeki bidonda bulunan benzini döküp ateşe verdi. 

Bu esnada kundakçılardan biri yaktıkları iş yerinin karşısına geçip cep telefonu ile yanan dükkanın fotoğrafladı. Şüpheliler daha sonra olay yerinden kaçtı.

Vatandaşlar yangını kısa zaman içinde fark edip durumu polise ve itfaiyeye haber verdi. Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri yangına kısa zaman içinde müdahale edip depodaki fındıkların tamamına yayılmadan kontrol altına alıp söndürdü. 

Fındık deposunda 40 ton fındığın bulunduğu ve ilk bulgulara göre yangında 1 ton fındığın zarar gördüğü öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. 


Yorumlar