Anasayfa /  Magazin

İş insanı İzzet Özilhan'ın eşi Yasemin Özilhan setlere geri dönüyor !

İş adamı İzzet Özilhan ile yaptığı evlilik sonrası oyunculuğu bırakan Yasemin Özilhan setlere geri dönme kararı aldı.

Abone ol
Abone ol 20 Şubat 2020 14:55

Doktorlar dizisinin ardından iş adamı İzzet Özilhan ile evlenen Yasemin Özilhan oyunculuğu bırakmıştı. İki ay önce bir dizide konuk oyuncu olarak oynayan güzel oyuncu, setlere geri dönmeyeceğini sadece konuk oyuncu olduğunu söylemişti. Özilhan, dizi oyunuculuğu konusunda kararını değiştirdi. 

Yasemin Özilhan 2002'de oyunculuğa başlamış, 2011'de Anadolu Holding'in veliahtı İzzet Özilhan ile evlenince mesleğini bırakmıştı. İki çocuk annesi olduktan sonra da dönmeyeceğini açıklamıştı. 

2 ay önce bir diziye konuk oyuncu olarak katılan Yasemin Özilhan fikrini değiştirdi. "İyi bir senaryo gelirse neden olmasın, oynarım. Setleri özlediğimi fark ettim" diyen Özilhan şartları olduğunu söyledi.

Yasemin Özilhan'ın set kuralları şöyle:

Haftanın 3 günü çalışacak. Sette bulunma süresi 4 saati geçmeyecek. Senaryoda kendisini, ailesini rahatsız edecek sahneler olmayacak. 

EŞİYLE DİZİ SETİNDE TANIŞTI

Yasemin Özilhan, 2006-2010 arasında rol aldığı 'Doktorlar'da dizisi, Özilhan Ailesi'nin sahibi olduğu hastanede çekiliyordu. Çift, İzzet Özilhan'ın bir gün seti ziyaret etmesiyle tanıştı.

 


.

Yorumlar