Anasayfa /  Ekonomi

İş Bankası'ndsan 3 ay ödemesiz Ekonomik Destek Paketi !

Türkiye İş Bankası yeni açıkladığı bir kredi de 3 ay geri ödemesiz olacak. Ekonomiye destek paketi İşbankası kredisi başvuru şartları nedir? Nasıl başvuru yapılacak?

Abone ol
Abone ol 17 Mayıs 2020 15:13

Hazine ve Maliye Bakanlığı kamu bankalarından Vakıf Bankası, Ziraat Bankası ve Halkbank koronavirüs döneminde temel ihtiyaçlarını gidermek isteyen vatandaşlar için; fatura ödemeleri, kira ödemesi gibi temel ihtiyaçlarının ödenmesine kolaylık sağlanması amacı ile orta ve düşük gelirli olanvatandaşlara 6 ay geri ödemesi 10 bin TL kredi veriyor. Özel Bankalarından da yeni ekonomik destek kredileri açıklanmaya başladı. Kredi oranları müşteriye göre uygulanacak. Başvuru şartları ve diğer detaylar şu şekilde;

İş Bankası bayram kredisinde; düşük faizli oranlar ile 50 bin TL'ye kadar 60 aya varan vadeler ile 3 ay ödemesi kredi başvurular şu şekilde yapılabilecek.

İŞCEP'TEN KREDİ BAŞVURUSU;

Krediler sekmesinde anında kredi başvurusu bölümünden. Diğer bir adım ise; Başvurular, Kredi ve anında kredi adımlarını takip ederek başvurunuzu yapabilirsiniz. 

 

 

BANKANIN İNTERNET ŞUBESİNDEN BAŞVURU İÇİN; 

İşbank İnternet bankacılığından kredilerim, anında kredi, diğer bir basam ise; Başvuru ürünler, anında kredi bölünden başvuru yapılabilecek.

GERİ ÖDEME PLANI;

Bayram kredisi geri ödemesi kredinin onaylanmasınından sonraki 3 . aydfa lınmaya başlayacak. ödemeler ise eşit taksit şekilde gerçekleşecek. 

Türkiye İş Bankası bayrama özel kredi açıkladı Kredi 3 ay ödemesiz olacak başvurular nasıl yapılacağını yukarıda açıkladık. ekonomik istikrar kalkınma programı kapsamında kamu bankalarından Ziraatbank Vakıflar Bank ve Halkbank tarafından 6 ay geri ödemesiz Kredi verileceğini duymuştur. Özel bankalardan buna benzer geri ödemesiz krediler açıklanmaya başladı İş Bankası Ramazan Bayramı'na özel açıkladığı Kredi de 50.000 tl ye kadar vade süresinde de 3 ay ödemesiz kredi sunuyor başvurular İşbank internet bankacılığı üzerinden İşbank mobil bankacılık üzerinden ve şubelerinden şahsen başvuru yapılarak tamamlanabilecek. Koronavirüs ile mücadele kapsamında Türkiye bankalar birliği açıkladığı tedbirler kapsamında çalışma saatlerinin gündüz 12 ile 16 arasında olması gerektiğini tavsiye kararı olarak açıklamıştı bankalardan yeni yapılan açıklamalar neticesinde ormal çalışma saatlerine geçiş yapıldığını duyurdular. İş Bankasına kredi başvurusu yapacak vatandaşlar için şube çalışma saatleri 08 ile 17.30 arasında devam ediyor. Bu arada kamu bankalarında 6 ay geri ödemesiz Kredi başvurularını tamamlayan vatandaşlar için başvuru sonuçları açıklanmaya ve krediler ödemeye devam ediyor bazı vatandaşların ettiği bir husus var o da 10.000 TL, 7000 TL, 5000 TL yaptıkları başvurular 3000 TL olarak onaylanıyor.
 

Yorumlar