Anasayfa /  Foto Galeri

İş arıyorsanız acele edin! İŞKUR'dan bu haftasonu 3500 Personel ilanı!

İŞKUR İle hafta sonu ilanları yayımlandı. 54 İlde 195 ilan ile en az 3500 personel alımı için ilan yayımlandı. İŞKUR Kurum dışı ilanlar kapsamında ilan listesini sizler için derledik.

İş arıyorsanız acele edin! İŞKUR'dan bu haftasonu 3500 Personel ilanı! - Sayfa 1

Hafta Sonu ilanları yayımlandı. Az Önce Türkiye İş Kurumu aracılığı ile yayımlanmış olan personel alımı ilanlarına göre 54 Şehirde olmak üzere 195 açık iş ilanı ile 3500 personel alımı gerçekleştirilecek. Söz konusu Hafta Sonu personel alımı ilanlarına göre en az İlkokul mezunu işçi alımı ve personel alımı gerçekleştirilecektir.

İş arıyorsanız acele edin! İŞKUR'dan bu haftasonu 3500 Personel ilanı! - Sayfa 2

İŞKUR Kurum dışı ilanları devamlı olarak yayımlanmaya devam ediyor ve 3  - 4 Eylül 2022 Hafta sonu için gelmiş olan ilanlar ile en az 3500 kişilik kontenjan ile personel alımı yapılacak.

İş arıyorsanız acele edin! İŞKUR'dan bu haftasonu 3500 Personel ilanı! - Sayfa 3

Personel Alımı Yapılacak 54 Şehir Belli Oldu!
İŞKUR üzerinde yayımlanmış olan işçi alımı ve personel alımı ilanlarına göre 54 farklı şehirde personel alımı yapılacak. 

Buna göre alımlar, " Aydın, İstanbul, İzmir, Erzurum, Manisa, Şırnak, Yozgat, Kırşehir, Bursa, Ankara, Kırklareli, Kayseri,  Edirne,Mersin , Isparta, Tekirdağ, Adıyaman, Konya , Sakarya , Afyonkarahisar, Çorum , Çanakkale , Trabzon, Siirt , Karaman, Kırıkkale, Zonguldak, Tokat , Antalya, Burdur, Eskişehir, Bitlis, Şanlıurfa, Muğla , Hakkari, Artvin , Denizli, Kocaeli, Hatay , Ordu, Gaziantep, Bilecik, Kastamonu, Adana, Sivas, Batman, Kars, Kahramanmaraş , Malatya, Giresun, Adana , Yalova, Karabük, Uşak " şehirlerinde gerçekleştirilecektir.

İş arıyorsanız acele edin! İŞKUR'dan bu haftasonu 3500 Personel ilanı! - Sayfa 4

3500 Personel Alımı 54 Şehir İlan Listesi Nedir?

İŞKUR ile Bakanlıklar, Kamu kurumları, Belediye şirketleri ve diğer kurumlara 3500 üzeri personel alımı gerçekleştirilecektir. Aşağıda ilanlara ulaşabilirsiniz.