Anasayfa /  Dünya

Iron Maiden'ın solistinin eşi evinde ölü bulundu !

Iron Maiden grubunun solisti Bruce Dickinson'ın ayrılmak üzere olduğu eşi Paddy Bowden evinde ölü bulundu. Dickinson'ın başka bir kadın için terk ettiği Bowden, boşanma sürecinde eşinden 90 milyon sterlin tazminat talep etmişti.

Abone ol
Abone ol 19 Mayıs 2020 16:32

Bruce Dickinson'ın ayrıldığı eşi Austin, Griffin ve Kia isimli çocukların annesi Paddy Bowden yaşamını yitirdi. Iron Maiden grubunun solisti olan Dickinson, eşinin talihsiz bir kaza sonucu hayatını kaybettiğini açıkladı.

1988'de tanıştıktan 2 yıl sonra evlenen çift, 28 yıl evli kaldı. Austin, Griffin ve Kia isminde üç çocukları bulunuyor. Dickinson, Bowden'ı başka bir kadın için terk edince boşanma davası açılmış ve 90 milyon sterlin tazminat talep edilmişti.

Paddy Bowden, dün sabah çiftin bir zamanlar birlikte yaşadığı Londra'nın batısında yer alan Chiswick'deki evlerinde ölü bulundu. Acil durum çağrısıyla iki ambulans olay yerine sevk edilmiş, Bowden'ın cansız bedenine ulaşılmıştı. Bowden'ın ölümünün bir kaza sonucu olduğu belirtiliyor.

Haberin duyulmasının ardından Bruce Dickinson, "Bu kaza gibi görünen korkunç bir trajedi. Çocuklarımız Austin, Griffin, Kia ve ben harap durumdayız. Paddy'e olan saygımızdan ailemiz için bu son derece zor ve acı veren zamanda daha fazla yorum yapmayacağız" dedi.

Dickinson, eşini 2018'de fitness eğitmeni Liana Dolci için terk etmiş, Paris'e yerleşmişti. Paddy Bowden boşanma sürecindeki eşinden 90 milyon sterlin tazminat talep ediyordu...

 
Yorumlar