Anasayfa /  Spor /  Fenerbahçe

İrfan Can Kahveci transferi için flaş açıklama!

Fenerbahçe Yöneticisi Alper Pirşen, Çaykur Rizespor'u 1-0 mağlup ettikleri maçın ardından konuştu.

Abone ol
Abone ol 30 Ocak 2021 22:46

Süper Lig'de Çaykur Rizespor'da 1-0 mağlup eden Fenerbahçe'de yönetici Alper Pirşen, maç sonunda İrfan Can Kahveci hakkında açıklamalarda bulundu.

 

İşte Alper Pirşen'in sözleri;

Mücadele bakımından memnunuz, belki iyi bir oyun olmadı ama buradan alınan 3 puan bizim için kritik

Başakşehir tarafından takip edin

İrfan Can transferinin detayını Başakşehir tarafından takip edin, daha çok açıklama yapan onlar. Ben bir açıklama yapmayacağım

Her oyuncu taciz edilmez

Transfer piyasasına düşmeye başlayan, kontratının sonuna gelen her oyuncu taciz edilmez. Bildiğimiz o kadar şey var ki.. Hepsiyle imza atılıp, sonra beğenilmediği için alınmayanlar var.

F.bahçe isterse alır

Galatasaray istediğini yapsın, Fenerbahçe bir oyuncuyu isterse alır.

G.saray transferleri yetiştirdi

Oğulcan Çağlayan dosyası var, köpürdü, sessizliğe gömüldü. Öyle ya da böyle kulübünü son 6 hafta yalnız bırakmış bir oyuncu. Federasyon kurulları ceza vermiş. Dosya bir şekilde öyle öteleniyor ki. Galatasaray transferleri yetiştirdi. Oğulcan geçtiğimiz 6 haftada oynamasaydı ne olacaktı? Galatasaray transferleri yetiştirsin diye mi bekleniyor?

O transfer F.bahçe stadı'nda sonlanır

Bir oyuncu Fenerbahçe'yi istemiyorsa, Fenerbahçe onu istemez. Fenerbahçe bir oyuncuyu istiyorsa, oyuncunun da gönlü varsa, o transfer hep Fenerbahçe Stadı'nda sonlanır

Şampiyonluklar tescillenecek

Taraftarlara bir müjde verelim, Türkiye'nin en çok şampiyon olan kulübü olduğumuz yakında tescillenecek ve bunun tazminat kısmı da olacak. Yıldız bizim için önemsiz bir mevzu, istesek kullanmayız, yönetim olarak 'Yıldızsız çıkıyoruz' da diyebiliriz.

Etiketler İrfan Can Kahveci
Yorumlar