Anasayfa /  Foto Galeri

İrem Derici'nin olay yaratan mastürbasyon açıklamasına babasından çok ser tepki!

İrem Derici'nin mastürbasyon açıklamasına babasından çok ser tepki! Acun Ilıcalı'nın yeni platformu Exxen'de mastürbasyon, cinsel hayat ve aldatma itiraflarıyla olay olan İrem Derici'ye babasından sert tepki geldi. Kızını sert sözlerle uyaran Hulusi Derici “Böyle konularla değil müziğinle gündeme gel. Bunlar Türk aile yapısına ters” dedi. İrem Derici'nin mastürbasyon itiraf olay olmuştu!

İrem Derici'nin olay yaratan mastürbasyon açıklamasına babasından çok ser tepki! - Sayfa 1

İrem Derici'nin mastürbasyon açıklamasına babasından çok ser tepki! Bunlar Türk aile yapısına ters!

Acun Ilıcalı'nın yeni platformu Exxen'de mastürbasyon, cinsel hayat ve aldatma itiraflarıyla olay olan İrem Derici'ye babasından sert tepki geldi. Kızını sert sözlerle uyaran Hulusi Derici “Böyle konularla değil müziğinle gündeme gel. Bunlar Türk aile yapısına ters” dedi.

İrem Derici'nin olay yaratan mastürbasyon açıklamasına babasından çok ser tepki! - Sayfa 2

Exxen'de Konuşanlar programında mastürbasyon, cinsel hayat ve aldatma itiraflarıyla olay olan İrem Derici'ye babasından sert tepki geldi.

İrem Derici'nin olay yaratan mastürbasyon açıklamasına babasından çok ser tepki! - Sayfa 3

Geçtiğimiz günlerde Acun Ilıcalı'nın yeni platformu Exxen'de yer alan Hasan Can Kaya'nın Konuşanlar programına konuk olan İrem Derici yaptığı itiraflarla magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Dericinin cinsel hayatıyla ilgili itiraf büyük ses getirmişti. 

İrem Derici'nin olay yaratan mastürbasyon açıklamasına babasından çok ser tepki! - Sayfa 4

Derici, üniversite yıllarında cinsel içerikli film izleyerek kendisini tatmin ederken annesine yakalandığını anlatmıştı.