Anasayfa /  Foto Galeri

İPhone'lara gelecek yeni özellikler

İPhone'lara gelecek yeni özellikler - Sayfa 1

Uygulama açılış hızını neredeyse iki kat arttıran iOS 13'te üyeliğinizin aktif olduğu bir uygulamayı kaldırmaya çalıştığınızda Apple, uygulamayı silseniz bile aboneliğinizin etkin kalacağını ve diğer cihazlarda da kullanılabileceğini belirtecek. iOS 13 İLE GELECEK YENİLİKLER

İPhone'lara gelecek yeni özellikler - Sayfa 2

Apple'ın son yıllarda iyiden iyiye ağırlık vermeye başladığı sağlık teknolojileri, bu sürüm iOS'ta da kendini gösterecek. Yenilenen Sağlık uygulamasında Günlük Rapor adı verilen yeni bir bölüm bizi karşılayacak. Buradan tüm gün boyunca yapılan aktivitelere detaylı olarak bakılabilecek.

İPhone'lara gelecek yeni özellikler - Sayfa 3

Apple Haritalar uygulamasında ev ve iş yeri gibi sık bulunulan konumlar daha kolay ayarlanabilecek; bu sayede istenilen lokasyona ulaşmak çok daha kolay olacak. Diğer yandan Mail uygulamasına gelecek yeni bir özellik sayesinde istenmeyen e-postaların önüne tamamen geçecek engelleme özelliği ile birlikte e-postaların daha kolay ayrıştırılması adına yeni bir klasörleme sistemi kullanıcılarla paylaşılacak.

İPhone'lara gelecek yeni özellikler - Sayfa 4

iPhone'umu Bul ve Arkadaş Bul uygulamalarını tek çatı altında toplayacak olan iOS 13'te kullanıcılar bütün cihazlarını tek panelden kontrol etme imkanına kavuşacak.