Anasayfa /  Foto Galeri

İntihar etmek isteyen adamı canlı yayında paylaşan transseksüel şahıs'ın sözleri pes dedirtti

Antalya'da eşiyle tartışan adam, alkol aldıktan sonra falezlere çıkıp intihar girişiminde bulundu. Alkollü adam, olay yerine getirdiği eşi ve çocuğunun iknaları sonucu 1.5 saatte intihardan vazgeçirilirken, olay yerine gelen ve transseksüel olduğunu iddia eden bir şahıs canlı yayın açarak intiharı takipçileriyle paylaştı. Şahsın, "Benim takipçim çok, sabahın körü bile olsa izliyorlar. Bu arada gözlerim güzel mi?" diye sorarak pes dedirtti.

İntihar etmek isteyen adamı canlı yayında paylaşan transseksüel şahıs'ın sözleri pes dedirtti - Sayfa 1

Konyaaltı Caddesi Atatürk Parkı'ndaki falezlerde saat 13.30 sıralarında yaşanan olayda, edinilen bilgiye göre, eşiyle tartışan 2 çocuk babası Muharrem A., falezlere gelerek bir süre burada alkol aldı. Ardından çitleri aşarak uçurum kenarına yaklaşan Muharrem A.'yı gören vatandaşlar durumu 122 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi.

İntihar etmek isteyen adamı canlı yayında paylaşan transseksüel şahıs'ın sözleri pes dedirtti - Sayfa 2

OLAY YERİNE EKİPLER SEVK EDİLDİ
İhbarın arından olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Bölgeye tedbir amaçlı deniz polisi de sevk edildi. Ekipler, eşiyle tartıştığını söyleyen Muharrem A.'yı uzun süre ikna etmeye çalıştı. Muharrem A.'nın aç olduğunu söylemesi üzerine, polis ekipleri yakın bölgedeki bir restorandan yemek söyledi.

İntihar etmek isteyen adamı canlı yayında paylaşan transseksüel şahıs'ın sözleri pes dedirtti - Sayfa 3

SİPARİŞ EDİLEN YEMEĞİ YEMEDİ
Muharrem A.'nın yemeği kabul etmeyip bulunduğu yerden ayrılmaması üzerine olay yerine eşi ve çocukları getirildi. Polis ekipleri çocukları falez kısmına yaklaştırmazken, Muharrem A.'nın eşi, uçurum kenarına gözyaşı dökerek geldi. Kocasına seslenen kadın, bir süre sonra eşini ikna etti. Yaklaşık 1.5 saatlik çabaların ardından Muharrem A. polis ekipleri tarafından güvenli bölgeye alındı.

İntihar etmek isteyen adamı canlı yayında paylaşan transseksüel şahıs'ın sözleri pes dedirtti - Sayfa 4

"BENİM TAKİPÇİM YÜKSEK"
Tüm bu olanları ise çevredekiler cep telefonuyla görüntülemeye çalıştı. Transseksüel olduğunu söyleyen kişinin yaptıkları ise bu kadarına da pes dedirtti. İntihara teşebbüsü sosyal medya hesabı üzerinden canlı yayınlayıp, olayı takipçileriyle an be an paylaşan kişi, kendisini görüntüleyen kameralara dönüp "Ben canlı yayındayım şu an. 177 kişi izliyor. Takipçim yüksek benim. Sabahın köründe bile bir sürü insan izliyor" dedi.