Anasayfa /  Teknoloji

Sosyal medya bunu konuşuyor! Tavşanları kesip İnstagram'da canlı yayın yapıyor!

Sosyal medya platformlarından İnstagram'da (salim_e5.5) adlı kullanıcı vahşice tavşanları kesip, eziyet etti. Kestikten sonra da cani bir şekilde iç organlarınıda çıkardığı gözüküyor ve Instagram'ın canlı yayın özelliğini kullanarak bu vahşeti herkese izletti. Bunu gören sosyal medya kullanıcıları bu vahşet karşısında sessiz kalmadı ve salim_e5.5 adlı kullanıcaya tepkiler çığ gibi büyümeye devam ediyor.

Abone ol
Abone ol 26 Haziran 2018 01:11

ATAKAN ÖZYURT SESSİZ KALMADI!

KAFALAR grubu ile üne kavuşan Youtuber Atakan Özyurt bu vahşete sessiz kalmadı ve kendi Instagram profilinde salim_e5.5 kullanıcının profilini paylaşarak, takipçilerinden hesabı şikayet etmelerini istedi.

İşte Atakan Özyurt'un o paylaşımı;

Sosyal medya kullanıcıları da sessiz kalmadı! İşte kanımızı donduran olayla ilgili tepkiler;

Canlı yayın yaptığı sırada tepkilerden kaçamadı...

CANLI YAYINI KALDIRDI

Tepkiler üzerine yaptığı canlı yayın vahşedini kaldırdı ve profiline kullanıcılara kapattı. Ayrıca tepki gösteren sosyal medya kullanıcıları fake hesaplar açarakta örgütlenmeye çalışıyor. ( salım_e5.5) benzeri bir çok Instagram profili açılmış durumda.

Hayvanseverler kullanıcıların ettiği şikayetler sayesinde profil erişime kapatıldı. Şuan profile ulaşılamıyor...

Son zamanlarda hayvanlara yönelik yapılan şiddetlerin arttığı, yavru köpeğin ayaklarının kesildiği ve tüm müdahelelere rağmen kurtulamadığı olaydan sonra, bu vahşi görüntülerde de insanlığın nereye gittiğini sorgulamadan edemiyoruz! Tavşanları keserek sosyal medya'da paylaşan bu kullanıcıyı lütfen şikayet edelim. Umarım hak ettiği cezayı en kısa zaman bulacaktır. Ve son olarak Hayvan'a şiddete hayır diyoruz... NOT: Görüntülerdeki caniliği kişi veya kişilerin hassasiyeti açısından buğulu bir şekilde veriyoruz...

TRHABERLER ÖZEL / MEHMET MERT ALTINUÇ


Yorumlar